Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon félek a sötétben, mit...

Nagyon félek a sötétben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
kiskorom óta nagyon félek a sötétbe de nem a sötéttől hanem bebeszélem magamnak hogy valaki engem bántani akar és ezért nem merek elaludni ezért általában nem is tudok aludni. Ezt már unom és szégyenlem is egyébként egy 13 éves lány vagyok és nem tudok mit tenni mert nagyon félek.Kérlek titeket hogy segítsetek nekem ebben a dologban. A válaszokat előre is köszönöm.
2014. febr. 1. 07:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen.. Nem kell félni. Bár én 6-7 éves koromba mikor a szüleim aludtak akkor paráztam. De nekem már 10-11 éves koromba elmúlt ez a "szokás".
2014. febr. 1. 07:56
 2/2 anonim ***** válasza:
A sötétben bármit el tudsz képzelni, próbáld meg legyőzni azt a képet, hangot, amivel az agyad próbál lesokkolni, én is félek a sötétben, de eddig sikeresen legyőztem, annyi, hogy kell akaraterő hozzá, pl. pincébe mentem le este, lekapcsolódott a villany, gondoltam megér egy tesztet. Teszteltem magam, lassan sétáltam fel az ajtónkig a vak sötétben, közben még bele is rúgtam valamibe, ami elég hangos volt. Rettegtem, de túléltem és büszke voltam magamra. Legyél bátor, lásd meg a sötétben a szépet , a nyugalmat, nem lesz baj :)
2014. febr. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!