Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyonnagyon félek a sötétben....

Nagyonnagyon félek a sötétben. (? )

Figyelt kérdés
Gondolom sok ilyen kérdés van de telefonról vagyok...Rettenetesen félek a sötétben. Volt olyan is, hogy sírtam. De a szemem mindig be szokott könnyesedni. Olvastam valami olyasmit, hogy ezt ösztönösen csináljuk mert a sötétben elveszítjük a legfontosabb érzékszervünk. Velem az a helyzet, hogy szellemek, démonokat képzelek be. Ha már kicsit elsötétül az ég, haza megyek..pedig a barátnőim azt mondják hogy tök világos van. Nem merek a szobából kimenni a konyhára (kb. 2méter az oda vezető ùt), mert félek hogy megtámad egy szellem. Anya mellett alszom, pedig van saját szobám. Egyszerűen félek. Mondták anyuék, hogy szerelnek be a szobámba egy kisebb lámpát ami felkapcsolva lehet egész éjjel, de a szellemek fénynél is el tudnak kapni...:/ Aki hasonló helyzetben van/volt, hogyan győzte le? 12L
2013. márc. 27. 21:11
 1/7 dani900 ***** válasza:

12 éves vagy....

Eddig lett valami bajod tőlük?

Nem?

Hmmm, éééérdekes...hmmm....

Dehát akkor nem is akarnak bántani!

2013. márc. 27. 21:23
 2/7 szántóvető ***** válasza:
ha létezne szellem akkor már rég megfojtott volna álmodban nem gondolod?vagy szerinted figyel téged már 12 éve minden este?a megoldásra vagy kíváncsi?kutyaharapást szőrével!vagyis le kell győznöd a szellemet:nyáron fogsz egy hálózsákot,megvárod míg beesteledik és elmész a temetőbe aludni.utána nem fogsz félni többé.
2013. márc. 27. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van. :) Viszont azt a nyári 'kiruccanást' meghagyom másnak. :D
2013. márc. 27. 22:20
 4/7 kovpet ***** válasza:

"de a szellemek fénynél is el tudnak kapni"

Akkor nincs több okod félni a sötétben mint a világosban, nem? :)

2013. márc. 28. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:
este egyedül vagyok (lennék..), de nappal nem:D
2013. márc. 28. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy éjszakai lámpát, vagy ha van valamilyen háziállatod akkor vidd be a szobádba aludni.Nekem is van kislámpám és ha nem tudok jól aludni akkor felkapcsolom.:D

13/L

2013. márc. 30. 17:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Persze, már csak kisállat kéne, ami ha egyszer megmozdulna szívrohamot kapnék XD Amúgy németjuhászom van, de egy alapos fürdetés után lehet erről szó.:) Csak egyszer olvastam egy rémtörténetet..:||
2013. márc. 30. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!