Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek a sötétben?

Miért félek a sötétben?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nem merek egyedül aludni mert félek a sötétben és már a szobám megvan,már úgy érzem külön kellene aludnom segitenétek ,hogy mit kellene tennem ,hogy ne féljek!!!
2012. aug. 20. 13:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Igazából attól félek ,hogy valami rokonom meghal mert mamám a szülinapomon halt meg idén és azóta félek a haláltól ,de attól is félek ,hogy jön valaki elrabol és soha többé nem látom a szüleimet,vagy ,hogy őket rabolják el!!!
2012. aug. 20. 13:37
 2/4 anonim válasza:
Beszéltél erről a szüleiddel vagy valaki baráttal?
2012. aug. 20. 15:12
 3/4 A kérdező kommentje:
igen ma beszéltem anyukámal és az mondta ,hogy elmegyünk egy pszichológushoz és kapok egy lámpát meg zenelejátszót de még irhatók azért!
2012. aug. 20. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Kerüld az ijesztő dolgokat, én kicsit idősebb vagyok, de ha megnézek egy horror filmet, vagy csak látok valami ronda képet lefekvés előtt, állandóan az jár az eszemben.

Próbálj valami szépre gondolni, ami eltereli a figyelmedet, gondold át hogy mit csináltál ma, mi lesz holnap, és egyszer csak elalszol :)

2012. aug. 21. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!