Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha félek a sötétben?

Mit tegyek ha félek a sötétben?

Figyelt kérdés
10/L vok s félek.
2012. júl. 27. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
próbálj rájönni hogy miért ha rájössz az okára könnyebben letudod küzdeni a félelmet.
2012. júl. 27. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok a mumus. Nem kell félned. Csak a hűtőd félhet...
2012. júl. 27. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
ne oltsd le a villanyt :D
2012. júl. 27. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Írj a sötétnek egy levelet. Ha meglátja ezt a helyesírást, világítva fog menekülni.
2012. júl. 28. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok gyerek fél, többekközt az öcsém(11) is. Majd kinövöd.
2012. júl. 28. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 16/F vagyok. Amikor még egy icinyke-picinyke kis 10/F voltam, akkor én is féltem. De akkor még nem volt GYK, vagy ha volt is, nekem meg nem volt netem. Nagyon pánikoltam, amikor éjszaka kellett a klotyóra kimenni. Dehát ha menni kellett, akkor menni kellett. Ilyenkor szinte megszűnt a félelem. Ezért egy ideig mindig rengeteg vizet vedeltem lámpaoltás előtt, hogy hajnali 2:30 tájban ki kelljen mennem a megkönnyebbülészeti körgugoldára (ez a WC). Idővel rájöttem, hogy semmi okom aggodalomra, mert nem esz meg indokolatlanul a szekrény mögött lakó óriáscsótány. Remélem tudtam segíteni. :)
2012. júl. 28. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Képzeld el amikor az ágyban fekszel, hogy kimész a konyhába, ahol sötét van. Ha látod a mumust, menj oda és öleld meg
2012. júl. 28. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!