Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek a sötétben. Ez normális?...

Félek a sötétben. Ez normális? 15 vagyok, és fiú.

Figyelt kérdés
este nagyon félek, és nem tudom mit tegyek. segítsetek, mert sokszor fennmaradok inkább mintsem hogy aludjak.

2012. jan. 20. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Gyerekkori trauma? Esetleg menj pszihológushoz mert ez a cucc talán valamire visszavezethető..

hogy vagy?

max azt is el tudom képzelni hogy túl sok horrort nézel. :)

2012. jan. 20. 18:43
 2/12 A kérdező kommentje:
jah, a horrorok után, még akkor is félek, ha csak egyedül vagyok a szobámban, de világos van, mert van lámpa:S nem, nincs gyerekkori traumám, de tényleg, viszont pszichológushoz nem fogok menni.
2012. jan. 20. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
győzd le a félelmet, ne félj! a félelem a legszarabb dolog az életben! Szedd össze minden bátorságod és menj ki a sötétbe, légy bátor férfi!
2012. jan. 20. 20:23
 4/12 A kérdező kommentje:
nem tudom legyőzni csak úgy. valami tanács? am még gyerek vagyok, nem érzem magamat férfinek egyáltalán....
2012. jan. 20. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Mondogasd:

Nem félek semmitől és senkitől, a bátorság pajzsként védelmez.

Vagy imádkozz.

Vagy mantrázz.

Vagy sikíts.

2012. jan. 20. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
képzeld el egy ókori gladiátornak mennyi félelmet kellett elviselni az arénában, és mégis bátrak voltak. nyomás a sötétbe és ha 100gladiátor van ott akkor se hátrálj meg!:D győzd le a félelmet minden áron! a félelem mindig csak hátráltatni fog ha nem győzöd le. A gyáva nap mint nap meghal de a bátor csak egyszer!
2012. jan. 20. 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:
néha a hangulatomtól függõen énis szoktam félni. feküdj le, csukd be a.szemed, és.reggelig ki se nyisd. egy idõ után megszokod. ;) 17/F
2012. jan. 21. 00:16
 8/12 anonim válasza:
En is féltem mikor meg kisebb voltam . Hallgass zenét az sokat segít .
2012. febr. 11. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
mégis mitől félsz? Hogy a rézfa*szu bAGÓ leharapja a micsodádat? Ugyanis én ettől mind a mai napig félek...
2012. febr. 11. 22:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azoknak az embereknek van idejük félni, akiknek túl sok idejük van, és ráérnek mindenféle f*szságon gondolkodni... EZÉ FÉLNEK A GYEREKEK!!!

15 évesen már illene a jegyekkel vagy a lányokkal foglalkozni, azok elvonják majd a figyelmed az ilyen hülyeségekről...

2012. febr. 12. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!