Nagyon nagyon félek egyedül a sötétben. Mitől lehet? Van valami egyáltalán amitől elmúlhat? :/
Az van,hogy nagyon félek sötétben de nagyon komolyan.Egyszerűen nem merek elaludni egyedül.Hiába van felkapcsolva a villany,hiába szól a tv,nagyon félek.Van egy tesóm aki fiatalabb nálam és vele alszok mert egyszerűen nem bírom lecsukni a szemem egyedül sötétben.Nem tudom mit kéne csinálnom.Már próbáltam,hogy azt mondogatom magamnak,hogy nincs ott semmi,bátor vagyok,úgy se történhet semmi, de egyszerűen nem megy.Viszont ha már valaki ott alszik mellettem az mindegy hogy idősebb tőlem vagy nem akkor már nem félek.De mondjuk akkor is csak akkor birok elaludni ha a fal mellett vagyok.Viszont kint az utcán a sötétben nem félek egyedül...Tudtok mondani valamit hogy mit csináljak ez ellen?
16/L
Szopogass gumicukrot.
Figyeld a légzésedet (kilégzés és belégzés) és számold. Ha elkalandozol, akkor térj vissza mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!