Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon nagyon félek egyedül a...

Nagyon nagyon félek egyedül a sötétben. Mitől lehet? Van valami egyáltalán amitől elmúlhat? :/

Figyelt kérdés

Az van,hogy nagyon félek sötétben de nagyon komolyan.Egyszerűen nem merek elaludni egyedül.Hiába van felkapcsolva a villany,hiába szól a tv,nagyon félek.Van egy tesóm aki fiatalabb nálam és vele alszok mert egyszerűen nem bírom lecsukni a szemem egyedül sötétben.Nem tudom mit kéne csinálnom.Már próbáltam,hogy azt mondogatom magamnak,hogy nincs ott semmi,bátor vagyok,úgy se történhet semmi, de egyszerűen nem megy.Viszont ha már valaki ott alszik mellettem az mindegy hogy idősebb tőlem vagy nem akkor már nem félek.De mondjuk akkor is csak akkor birok elaludni ha a fal mellett vagyok.Viszont kint az utcán a sötétben nem félek egyedül...Tudtok mondani valamit hogy mit csináljak ez ellen?

16/L

2012. jan. 11. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szopogass gumicukrot.

Figyeld a légzésedet (kilégzés és belégzés) és számold. Ha elkalandozol, akkor térj vissza mindig.

2012. jan. 11. 18:05
 2/3 Csuhai Dávid válasza:
Velem is ez van. De ne félj gondolj arra hogy be van riasztva a ház úgyis jelezné ha bejönne valaki be van zárva az ajtó. Ha tényleg ennyire félsz húzd magadra a takarót, fordulj a fal felé. Zárda be a szobád. Én ezt csak tudom én is úgy féltem mint te de elkezdtem gondolkodni hogy mért van ez mi legyen? És leküzdöttem. Nem kell hinni a szüleidnek pl:ne játsz ilyen játékkal, ez a film nem neked való és valóban ettől félsz nagyrésztben. De ha egyszer érdekel a film a játék muszáj megnézned. Az emberbe be van épitve a kíváncsiság. Ülj le és gondold át nyugodtan hogy most pontosan mitől kell félned
2012. nov. 2. 21:23
 3/3 Csuhai Dávid válasza:
Velem is ez van. De ne félj gondolj arra hogy be van riasztva a ház úgyis jelezné ha bejönne valaki be van zárva az ajtó. Ha tényleg ennyire félsz húzd magadra a takarót, fordulj a fal felé. Zárda be a szobád. Én ezt csak tudom én is úgy féltem mint te de elkezdtem gondolkodni hogy mért van ez mi legyen? És leküzdöttem. Nem kell hinni a szüleidnek pl:ne játsz ilyen játékkal, ez a film nem neked való és valóban ettől félsz nagyrésztben. De ha egyszer érdekel a film a játék muszáj megnézned. Az emberbe be van épitve a kíváncsiság. Ülj le és gondold át nyugodtan hogy most pontosan mitől kell félned. Amúgy én se hittem hogy a válaszodra egy regényt írok pedig ugyanazt érzem mint te de kezd elmúlni. Sok k szerencsét:)
2012. nov. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!