Féltek a sötétben egyedül?
Hát én kiskorom óta úgy vagyok, hogy egyáltalán nem félek, sőt a nővérem mindig én kísértem el este valahova, pedig 4 évvel kisebb vagyok nála
Nem sosem féltem, lehet nem jó, lehet kellene kicsit én is néha be kellene parázzak, de csak akkor teszem ha van rá okom
De az biztos, hogy ha én is egyedül élnék a pici fiammal akkor azért én is félnék, ha magamért nem is, de a gyermekemért igen :)
Ez a takarós dolog nálam is működik. Én is félek a sötétben, de csak otthon, utcán például sosem. Nem tudom megmondani, h' mitől félek. Ez teljesen irracionális, és 33 éve tart!:)
Ilyenkor, fényes délután olyan hülyeségnek tűnik!
Fúú, ne is mondd, még úgy is félek, ha esetleg valaki más is alszik a szobában.
Onnantól kezdve, hogy le van kapcsolva minden, és csönd van, elkezdek kombinálni, hangokat vélek hallani.
Borzasztó.
Pedig vannak éjszakai lámpáim is, dehát ...
Igen, én is mindenemet betakarom, ahogy csak tudom, semmi ne lógjon ki, mert annyi lesz neki...:D
Nem tudom hogy lehetne ezt leküzdeni, ha van tipp, szívesen várom.
Üdv. Ági
én egyedül nagyon félek
16 éves lány vagyok
de a szobámba sz ágyon fekve nem félk
de mindenhol máshol a sötétben félek
de csak egyedül
ha pl van velem egy macsak akkor már nem félek annyira
ha egy kutya akkor annyira sem
ha meg ember akkor egyáltalán nem
én alvásnál nem félek már,de régebben nagyon féltem...de
viszont ha vihar van akkor akár milyen melegem van,nem takarózom ki,és semmim nem lóg ki...huh utálom az északai viharokat:@
16/L
Én hála istennek nem félek a sötétben,pl a szobámban ha lefekszem teljesen sötét van és síri csend,de én csak így tok elaludni.Én viszont ahogy az előttem válaszoló írta,az éjszakai vihartól félek,főleg amikor teljes sötétségbe hirtelen nagy villám,majd dörgés...iszonyatos...
Én ilyenkor a fejemet is betakarom,és várok h elmúljon a vihar:)ja és közben szétsülök a takaró alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!