Féltek a sötétben egyedül?
Első válaszoló vagyok, ne irigyelj, ettől igaz nem félek viszont az egerektől egyenesen írtózom
Semmi egyéb állattól nem félek de ha egy egeret meglátok elsápadok és síkítok és szaladok el tőle, tudom nagyon plázacicás reakció de mondom egyébtől nem parázom de ezt nem tudom legyőzni :S
18.15-ös, hát én bef.stam volna ha ilyent látok az tuti. Ráadásul az ágyam fölött egy hatalmas tükör van a falon. Te ne nézd meg a Rémségek könyve 3-at szerintem.
Köszönöm a válaszokat!
Én pont fordítva vagyok, IMÁDOK sötétben lenni, mivel "félek" a naptól :D
De ez nem teljesen igaz, csak zavar, amúgy anyum mindig rám szól, hogy : ,,Fiam, húzd már fel a redőnyöket, hadd legyen egy kis fény is a szobádban!"
De csak akkor húzom föl hogyha nem tartózkodok ott...
Amúgy mindig is szerettem sötétben lenni, úgyhogy a válaszom: Nem félek a sötétben, se egyedül sem ha vannak mellettem :)
Sziasztok!!!
Nos én sosem féltem a sötétben, még kiskoromban sem, de egy eset után nincs nyugtom
Az úgy volt, hogy lefeküdtem(egyedül a nagy szobában) és a függönyöm mögött egy árnyékot láttam meg, mint modntam nem voltam félős egyáltalán, odamentem és elhúztam a függönyt
A szomszéd néni volt és nagyon kék színe volt, nos hát akkor azt hittem szörnyet halok a látávnytól, síkitani keztdem és akkor ideofrdult a néni kiáltotta kivülről semmi gond ne aggódjak, s akkor be jött anyukám s behívtuk a szomszéd nénit
Elmesélte, hogy a férje verte meg mert részeg volt és azért szaladt ide a mi házunkhoz, mert ide nem mer jönni utána a férje a kutyáink miatt
Szóval kiderült semmi horror, de akkor mégis annyira megijedtem hogy azóta mikor lefekszem midnig ez a kép jut eszembe és nem bírok másra godnolni
Akkor voltam 14 szóval még elég fiatal voltam, csoda hogy úgy megijedtem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!