Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltek a sötétben egyedül?

Féltek a sötétben egyedül?

Figyelt kérdés
Egyedül élek a fiammal, aki még pici. Annyira be tudok parázni este, hogy benézek az ágy alá, a szekrénybe, majd úgy takarózom be, hogy semmim ne lógjon ki a takaró alól. Más is van így ezzel?
2009. ápr. 6. 16:31
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom nem vagyok egyedül a sötétben félésemmel:) Nem tudom megmagyarázni, hogy mitől félek, egyszerűen csak félek:(
2009. ápr. 6. 18:07
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Én is elégé szoktam ha épp rámjön... De inkább este mindig attól félek hogy a nagy tükör elött vagyok lehajolok és hirtlen vissza nézek a tükörbe akkor hirtelen megjelenik valki a tükörben a hátam mögöt...Múltkor beképzeltem amikor lent voltam a földszinten egyedül este mindenki alut már én a tükör elöt álltam ás onnan vezet ahoz képes egy osszú egyenes folyosó és a folyosó végén láttam hogy egy fej néz ki a fal mögül...a fej egy gyerek feje volt tiszta sápadt és asszem ázsiai kénézetű voltXDde amikor megfordultam már ne volt ott...Na megállat a vér bennem...XD Nekem a tükrökkel van félelmemXD
2009. ápr. 6. 18:15
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Első válaszoló vagyok, ne irigyelj, ettől igaz nem félek viszont az egerektől egyenesen írtózom

Semmi egyéb állattól nem félek de ha egy egeret meglátok elsápadok és síkítok és szaladok el tőle, tudom nagyon plázacicás reakció de mondom egyébtől nem parázom de ezt nem tudom legyőzni :S

2009. ápr. 6. 19:47
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Én szeretem a sötétet. A viharokat meg egyenesen IMÁDOM!!! Jó hallgatni ahogy esik az eső, és kopog az ablakon, és ahogy fúj a szél. De egy idegen helyen nem szeretek sötétben aludni. Nem ismerem a környezetet és eléggé szokatlan. De mondjuk egy tábor alatt megszokom 1 nap után az éjjeleket :D
2009. ápr. 6. 20:01
 15/30 A kérdező kommentje:

18.15-ös, hát én bef.stam volna ha ilyent látok az tuti. Ráadásul az ágyam fölött egy hatalmas tükör van a falon. Te ne nézd meg a Rémségek könyve 3-at szerintem.

Köszönöm a válaszokat!

2009. ápr. 6. 21:15
 16/30 anonim ***** válasza:
83%
Én kiskoromban nagyon féltem, csak lámpánál tudtam elaludni, de kinőttem, most 16 vagyok, már egyáltalán nem félek a sötétben, sőt, gyakran vagyok fent hajnalban és imádom :). Korábban még elalvásnál mindig ment a tv, de már egy két hete mindig teljes csendben fekszek le, rájöttem, hogy sokkal jobb így. Viszont nagyon betakarózni én is szeretek, és mindig odaképzelek egy lányt, aki átölel, és ez jó, biztonságot adó érzés :).
2009. ápr. 6. 21:29
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Én pont fordítva vagyok, IMÁDOK sötétben lenni, mivel "félek" a naptól :D

De ez nem teljesen igaz, csak zavar, amúgy anyum mindig rám szól, hogy : ,,Fiam, húzd már fel a redőnyöket, hadd legyen egy kis fény is a szobádban!"

De csak akkor húzom föl hogyha nem tartózkodok ott...

Amúgy mindig is szerettem sötétben lenni, úgyhogy a válaszom: Nem félek a sötétben, se egyedül sem ha vannak mellettem :)

2009. ápr. 6. 21:38
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Sziasztok!!!

Nos én sosem féltem a sötétben, még kiskoromban sem, de egy eset után nincs nyugtom

Az úgy volt, hogy lefeküdtem(egyedül a nagy szobában) és a függönyöm mögött egy árnyékot láttam meg, mint modntam nem voltam félős egyáltalán, odamentem és elhúztam a függönyt

A szomszéd néni volt és nagyon kék színe volt, nos hát akkor azt hittem szörnyet halok a látávnytól, síkitani keztdem és akkor ideofrdult a néni kiáltotta kivülről semmi gond ne aggódjak, s akkor be jött anyukám s behívtuk a szomszéd nénit

Elmesélte, hogy a férje verte meg mert részeg volt és azért szaladt ide a mi házunkhoz, mert ide nem mer jönni utána a férje a kutyáink miatt

Szóval kiderült semmi horror, de akkor mégis annyira megijedtem hogy azóta mikor lefekszem midnig ez a kép jut eszembe és nem bírok másra godnolni

Akkor voltam 14 szóval még elég fiatal voltam, csoda hogy úgy megijedtem????

2009. ápr. 6. 21:45
 19/30 anonim ***** válasza:
86%
Ne nézz horrorokat, meg semmi ilyen félelmetes filmet, régebben én is azok miatt féltem, mióta nem nézek ilyesmiket már nem félek annyira.
2009. ápr. 6. 22:02
 20/30 anonim ***** válasza:
83%
én a sötétet imádom... alsós koromban sokszor voltam egyedül a lakásban...(tesóm koleszes volt anyum meg fater dolgoztak) sokszor bebújtam a szekrénybe ahol teljes sötétség volt síri csend és por:D és vártam... és vártam... és vártam... egész addig míg valaki haza nem jött... egyszer megtörtént h elaludtam és az egész család keresett már mire felébredtem és kimásztam:D viharban meg én igazából kint szeretek lenni:D egész addig míg fázni nem kezdek...
2009. ápr. 6. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!