Mitől félek a sötétben? Miért?
Mert nyilván még fiatal vagy és láttál már horror filmet.
Iővel rájössz nem az ilyen dolgok azok amiktől félni kell..
igen igaz h fiatal vagyok! és az is igaz h láttam horrol filmet amit-amiket megbántam h menéztem!!:(
Mert nem tudok nyugottan aludni tőle!! nem megy,mert mindig elképzelek vmi badarságot(hüeséget) és féleekkk!!!:((((
Próbálkozz meg valami "ellenméreggel", PL. Olvass szép rajzolású aranyos meséskönyveket, esetleg természetről, fákról, virágokról szóló könyveket. Esetleg a szobádat vagy asztalodat , kuckódat is díszítsd szép dolgokkal, képekkel, virágos rajzokkal. Írhatsz is valami kedves szép mesét, lepkekislányról lepkekisfiúról. Minden este írhatsz hozzá néhány sort, mindig tele legyen örömmel, szépséggel. Küldök egy pillangós dalszöveget, angolul van, de ott a magyar fordítás is.
azis 1 fajta megoldás ha mese szállott leszek!:)
de nem tudom már rakni a rajzokat(rajzot),mert tele van a szobám poszterekkel!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!