Ezért félek talán a sötétben?
Én kb. annyi voltam, mint te, mikor láttam egy filmet (Álomcsapda), abban voltak úgynevezett "sz.argörények", és emiatt csomó ideig nem mertem wc-re menni. XD
De azzal nyugtatgattam magam, hogy ez csak egy film, ilyen igazából nem létezik, és hát.. igen. Nem haltam meg wc-zés közben. :P Meg 40 fokban is nyakig betakarózva aludtam, mert úgy nem tudnak elkapni a szörnyek. XD Nem tudom, nekem biztonságérzetet ad még most is, sok ember van így vele. Gondolj arra, hogy nem létezik, meg ha idejönne, akkor fogsz valami kemény tárgyat, hozzávágod és puff, annyi. Ha létezne ilyen, én biztos nagyon megijednék és az összes körülöttem lévő tárgyat hozzávágnám.
Nem tudom. Az álmok tényleg azok, amikkel tudat alatt /vagy nem / foglalkozunk?
A legutóbbi álmom ( le is festettem ) az volt, volt nagy víz, talán tenger. Az ég mindenféle színű volt, és összefolyt a vízzel. Három sziget volt benne, nagy, elfolyó, fekete szemük volt, kb. mint a Shiki-ben. És a tenger közepén volt egy elfolyó, homályos létra, amin utazni akartam. WTF.
De gondolom, attól van, hogy megijedtél. Talán majd alábbhagyódik. ( Sajnos személyes tapasztalatot nem tudok írni, mivel szeretem a sötétséget, bár általában azzal álmodok, amilyen animét néztem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!