Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség! Félek a sötétben!...

Segítség! Félek a sötétben! Kinövöm?

Figyelt kérdés

14/L vagyok és már 3.as korom óta félek a sötétben.De olyan mértékben hogy ugye földszintes házunk van és este amikor már nem süt a nap akkor nem merek lemenni egyedül.Sőőt ha fényes nappal egyedül maradok otthon akkormár mindentől szívbajt kapok!!És este is úgy alszok el,hogy a fejem búbjáig felhuzom a takarót és csak az orrom és a szám láccik ki meg esetleg a szemem és a kisujjamat nem merem kidugni a takaró alól!!Nem nézek horrorokat mert akkor hónapokig nem aludnéék!!!Szerintetek kinövöm??

:/

Vagy mit tegyek??

(voltam már pszichológusnál is)

2010. ápr. 4. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
El fog múlni, de addig is miért nem kapcsolsz fel egy kis éjjeli lámpát?
2010. ápr. 4. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, ki fogod nőni! ;)
2010. ápr. 4. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, és én is pont ezt csinálom! Úgy alszok el, hogy szinte teljesen be vagyok takarózva, és nem merem kidugni a kisujjamat se. És nem merem egy kicsit se lelógatni pl. a lábamat, mert félek hogy elkapja valami, vagy ilyesmi...:S

És ha egyedül vagyok itthon, akkor is nagyon félek. Egyszer betegen egyedül voltam itthon, és annyira rosszul voltam már a félelemtől, hogy kirohantam a házból. Elbújtam egy világos sarokba, ahol ugye két oldalról védve voltam, és akkor úgy-ahogy lenyugodtam. De teljesen csak akkor nyugodtam meg, amikor megjött anyum. De akkor is... amikor hallottam, hogy kinyitják a kaput, úgy megijedtem, hogy elbújtam egy ilyen régi asztalterítő alá. :S

De a legrosszabb a zuhanyzás. Rettegek bemenni a zuhanyzókabinba, pedig csak az van. Egyszer pl. annyira rámjött a félelem, hogy elkezdtem össze-vissza forgolódni és sikítozni, és olyan volt, mintha nem tudnám kinyitni az ajtaját. Utána még hánytam is. :S

Így nem tudok nyugodtan élni, mert néha nagyon rámjön ez a félelem, és olyankor végem! :(

Fogalmam sincs, hogy mit tehetnék ellene.

15L

2010. ápr. 4. 22:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért nem kapcsolok kislámpát mert ugy meg még rosszabb mint sötétbe.Mert akkor látom a dolgokat!De amikor sötét van akkor tulajdonképpen nem látok semmit!vagy nem tudom mért!!
2010. ápr. 5. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A húgom 21 éves, és ő is fél a sötétben. Remélem, kinövitek...
2010. ápr. 6. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Méghogy elkapja a lábad? Én mindig attól féltem, hogy valami megmarkolja a tojásaimat. Egyedül lakom, és még mindig ettől féltem tegnapig. Aztán nálam aludt Ilona, és éjjel váratlanul megmarkolta a tojásaimat. Majd frászt kaptam, de most arra vágyom, markolja meg valaki a tojásaimat!
2010. ápr. 11. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!