Segítség! Félek a sötétben! Kinövöm?
14/L vagyok és már 3.as korom óta félek a sötétben.De olyan mértékben hogy ugye földszintes házunk van és este amikor már nem süt a nap akkor nem merek lemenni egyedül.Sőőt ha fényes nappal egyedül maradok otthon akkormár mindentől szívbajt kapok!!És este is úgy alszok el,hogy a fejem búbjáig felhuzom a takarót és csak az orrom és a szám láccik ki meg esetleg a szemem és a kisujjamat nem merem kidugni a takaró alól!!Nem nézek horrorokat mert akkor hónapokig nem aludnéék!!!Szerintetek kinövöm??
:/
Vagy mit tegyek??
(voltam már pszichológusnál is)
Én is így vagyok vele, és én is pont ezt csinálom! Úgy alszok el, hogy szinte teljesen be vagyok takarózva, és nem merem kidugni a kisujjamat se. És nem merem egy kicsit se lelógatni pl. a lábamat, mert félek hogy elkapja valami, vagy ilyesmi...:S
És ha egyedül vagyok itthon, akkor is nagyon félek. Egyszer betegen egyedül voltam itthon, és annyira rosszul voltam már a félelemtől, hogy kirohantam a házból. Elbújtam egy világos sarokba, ahol ugye két oldalról védve voltam, és akkor úgy-ahogy lenyugodtam. De teljesen csak akkor nyugodtam meg, amikor megjött anyum. De akkor is... amikor hallottam, hogy kinyitják a kaput, úgy megijedtem, hogy elbújtam egy ilyen régi asztalterítő alá. :S
De a legrosszabb a zuhanyzás. Rettegek bemenni a zuhanyzókabinba, pedig csak az van. Egyszer pl. annyira rámjött a félelem, hogy elkezdtem össze-vissza forgolódni és sikítozni, és olyan volt, mintha nem tudnám kinyitni az ajtaját. Utána még hánytam is. :S
Így nem tudok nyugodtan élni, mert néha nagyon rámjön ez a félelem, és olyankor végem! :(
Fogalmam sincs, hogy mit tehetnék ellene.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!