Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért félek a sötétben?

Miért félek a sötétben?

Figyelt kérdés
Nem is szoktam félelmetes filmet nézni na jó csak nagyon ritkán akkor is csak ilyen végsőállomás filmeket ezek nem félelmetesek. Ha lekapcsolom a Tv-t akkor ilyen alakokat kébzelek egyes helyekre a szobába sőt még a takaróm alol sem lóghat ki semmim mert abban a másodpercben visszahúzom. Jah és még ha nagyon nagy a csend akkor mintha csengne a fülem is és az is rátesz egy lapáttal. 13/F
2011. dec. 12. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondold azt , hogy nincs ott semmi(akkor is , ha mégis van ott valami.. hehe), minden az agyban dől el . Én ha éjjel kimegyek a mosdóba, akkor a tükörbe nem merek belenézni . xD
2011. dec. 12. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is, nagyon sokan félnek a sötétben, ez egy emberi tulajdonság, állítólag az ember fejlődése során égett bele magába az emberbe, a tudatalattijába, "az éjszaka veszélyes, mert akkor minden ragadozó ránk támadhat, vagy egyéb rossz dolgok", de ez mára megváltozott, már ilyentől nem kell tartani, de valamiért ez megmaradt. Amikor meg este a szobádban a sötétben fekszel, az egy ingerszegény környezet (nem látsz, nem hallasz, nem érzel sok mindent)az agy meg egy olyan dolog, aminek szüksége van ingerekre, ezért létre hoz magának ingereket, ezek általában neszek, zörejek, amik elég ijesztők lehetnek.
2011. dec. 12. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi srácok :) 15:24 ez jó poén volt xD 15:37 végülis teljesen igazad van majd éjszaka erre a válaszra fogok gondolni és ez majd megnyugtat :D
2011. dec. 12. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én 13 szintén elég félős voltam. Folyton paráztam, hogy éjszaka elvisznek az ufo-k, meg jönnek az idegenek. XD Aztán a szüleim eltiltottak az X-aktáktól... :D De a lényeg, hogy aztán kinőttem. A legtöbb ember kinövi, ahogy majd te is.
2011. dec. 14. 22:36
 5/5 anonim válasza:
Én is az ufóktól féltem főleg a sötétben!De én úgy aludtam el hogy úgy hagytam a TV-t csak levettem halkra! Igaz hogy a szüleim sokat veszekedtek érte hogy minden este megy a TV de én csak úgy tudtam aludni!
2011. dec. 21. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!