Kezdek megijedni magamtól. Van okom?
Énis kb így vagyok amúgy, mint te, nemrég vesztettemm el a legjobb barátnőmet,régen hasonlítottunk nagyon, viszont ő átpártolt a "látszat" oldalára, és elkezdte nyalizni, ráadásul még élvezi is...Teljes mértékben nemm értek vele egyet, szal igy hagytuk a dolgot...pasim megint nincs, mert senki iránt nem érzem hogy vele lehetne vmi...Bulizni nem szoktam járni,hiába szeretnék, nincs meg az a társaság akikkel jólérezném magam...
Mostanában úgy jövök haza a sulibol hogy egyszerüen nem birok leülni tanulni, mert úgy szeretnék valami mást csinálni, de nincs lehetőségem olyan dolgokra amire vágyom...Igazából igy anyagi szinten elég jól el vagyok látva, viszont a kapcsolatok terén nemnagyon...
Mostanában énis úgy érzem hogy könnyebb lenne nem élni..-.-
Annyit, hogy kezdesz zombivá válni és beszoptad a divatot. Ahelyett, hogy megkeresnéd, ki is vagy valójában.
A legtöbb kamasz fejében megfordul az öngyilkosság, ez egy felfedezés, gyerekként még nem érti az ember a halált, aztán elkezdi foglalkoztatni, aztán meg az, hogy akár saját magát is...
Sajnálom a mai fiatalokat, hogy életkultusz helyett a halálkultusz a divat, hülye zenék, hülye hajak, hülye göncök... leginkább azonban azért sajnálom, mert egy kiábrándult fiatal szülőtársadalom neveli őket és nem tanítja meg nekik senki, hogy van választási lehetőséged, ha nyitott szemmel jársz és nem hagyod hogy a felületes, értéktelen dolgok befolyásoljanak. Te se hagyd magad! Ne szopd be ezt a béna divatot, igenis vannak értékek és célok, amikért érdemes küzdeni, érdemes suliba járni, úgy hívják: életcél. Keresd meg a sajátodat és az elérésére való törekvéssel tedd magad annyira elfoglalttá, hogy ne maradjon időd/energiád agyalásra. Ennyi.
Ja, hogy hogyan találod meg a saját életcélodat? Próbálj ki minél több dolgot, amit csak kínál az élet, nyitott szemmel és értő fejjel, figyelmesen - zenei irányzatok, tánc, képzőművészet, sportok, közösségek, vallások, ételek, kiállítások, utazás, természetjárás, stb., stb. Valami csak megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!