Kezdek megijedni magamtól. Van okom?
azt hogy hülye vagy.
nem lehetsz úgy emo ha azt sem tudod mi az(nem az öltözködésre értendő). tehát nem vagy az. inkább depressziós vagy, aki szereti azt a zenét amit néhány ön-merénylő is.
azt hallottam hgoy a rockerek közt van néhány agresszív ember, szoktam rockot hallgatni félnem kell tőle hogy agresszív leszek?
úgy hallottam nagyon sok goát hallgató ember drogozik, néha hallgatok goát, lehet hogy narkós leszek?
állítólag sok sznob komoly zenét hallgat, néhány komoly zene bejön, lehet hogy sznob vagyok?
remélem érzed az iróniát :D
igen a zene sok mindent elárul a hallgatójáról, de egyértelmű következtetéseket nem lehet levonni belőle
Kedves kérdező!
mennyi idős vagy? a depresszió tünetei kor függőek, nem feltétlenül jár azzal hogy semmihez nincs erőd
milyen gyakran érzel ilyeneket: nincs semmi kedved semmihez, legszívesebben egész nap aludnál, ok nélkül lehangolt vagy, gyakran jönnek elő a múltból olyan emlékek aminek negatív hatása van
picit írj magadról
Valószínűleg tényleg depressziós vagy, de fel a fejjel mert ki lehet belőle gyógyulni :(
"Mostanában szar minden, mindehol csak gondjaim vannak" ezt egy picit kifejthetnéd
Lehet hogy "csak" nagyon összejöttek a negatív dolgok :S minden ember éltében van olyan hogy látszólag minden ellene van és picit elege van az életből
el kell hinned hogy jobb lesz (ez a legnehezebb) és akkor megváltozik az élethez való hozzáállásod, máshogyan fognak hozzád viszonyulni az emberek, a változástól kicsit jobban fogod érzeni magad így teljesíteni is könnyebb lesz (iskolában)
fel a fejjel, csak a kezdet a nehéz, ha sikerül megtalálni a boldogsághoz vezető utat akkor onnan már relatíve könnyen megy
van valaki akiben bízol, megért és tudsz vele akármiről beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!