Kezdek megijedni magamtól. Lehet hogy kezelésre szorulok?
Lehet, hogy furcsa lesz a megközelítés, tulajdonképpen az a problémám, hogy ha kicsit is iszom, rögtön rám jön a sírógörcs, v azért mert a volt barátomat szeretem, akivel elég bonyolult a viszony még m is, vagy azért mer tnem érzem magam elég eredményesnek az életem többi területén....azt mondják h az alkohol (nálam most elég kis mennyiségben pl pár sör v pár pohár bor) kihozza az ember igazi énjét....ha nem vagyok becsípve akkor is sokat problémázom ezeken a dolgokon, de magam sem veszek komolyan, optimistább vagyok...viszont pár pohárka után valami félelmetes állapotba kerülök, az öngyilkosság is többször felmerült már bennem
a környezetemben több emberrel is próbáltam már beszélni ezekről a dolgokról, de mindig azt kapom csak vissza, h én úgyis ügyes vagyok, mindent meg tudok oldani, meg h erős vagyok, és elég akaratos hogy elérjek bármit, és hogy oldjam meg....
vajon valamilyen szakszerű kezeléssel lehet segíteni azon, hogy tudat alatt is rendben legyek magammal, vagy felesleges?
jajj, és az alkohollal am nincs problémám, csak nagyon őszintévé tesz
nem az probléma oka, csak az hozza elő belőlem a keserűséget, és azt h teljesen reménytelen a boldogság meg az élet
hmm...köszi a választ!
bár régebben nem ez történt, ittunk aztán jókedvűen végig partiztuk az éjszakát, v csak hülyültünk, most meg jön ez a melankólia....bár ma józanul is elkapott kb a semmi miatt, szal lehet h kezd kiterjedni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!