Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel lehet elmulasztani ezt...

Mivel lehet elmulasztani ezt az érzést? Kezdek megijedni.

Figyelt kérdés
Mostanában rengetegszr van Deja vu ézésem, de tegnap több volt,mint szokott. Egy nap alatt, tegnap legalább 5-10 ilyen pillant volt, mikor jött az a fura érzés, hogy "Ez már megtörtént velem". Na tegnap este, mikor elmentem aludni, akkor pedig ennek valami ellentéte jött... Este még kimentem a füdőbe, és a tükörben egy teljesen ismeretlen embert láttam, aki igazából én vagyok. Most ez így rossz megfogalmazás, de a lényeg, hogy teljesen idegen volam magamnak, vagy nemtudom.... Nem lehet leírni. Ma, mikor felkelem, és elmentem suliba, azóta érzem, egészen idáig ezt az idegen, álomszerű, bekábult érzést. Igazából nemudom mefogalmazni... Mintha ez egy tudatos álom lenne. De nagyon rossz. nem érzem, hogy élek, olyan mintha fizikailag itt lennék, mentálisan pedig álmodnám ezt a egészt. Ez egyre rosszabb! Valami megoldás rá? Tudom, hogy nem valami érthető ami írtam, de nem tudom megfogalmazni ezt az idegenség érzést.
2010. jún. 2. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy elvittek az Ufók, aztán véletlenül elcseréltek, és nem téged hoztak vissza.
2010. jún. 2. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
ez derealizáció/deperszonalizáció. én már voltam szakembernél is vele, de azt mondta, hogy majd elmúlik, nem lehet vele semmit csinálni. nekem szinte folyamatosan ez van.
2010. jún. 2. 18:55
 3/7 anonim válasza:

velem már 2 éve így van

próbálj programokat szervezni magadnak, menj szórakozni, nézz filmet, olvass többet, tehát érezd jól magad valahogy és teljen el úgy a napod hogy volt értelme

ez talán segít

2010. jún. 2. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a problémám okát, mostmár tudom mire vágytam.
2010. jún. 2. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó kettőnek, köszi.
2010. jún. 2. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szedsz valami gyógyszert? Mindegy mit, a legártalmatlanabb gyógynövényes nyugtatót is gondold végig...

Én azt tapasztaltam, hogy az agy akkor csinál ilyeneket, ha kémiailag befolyásolják!

2010. jún. 2. 23:14
 7/7 A kérdező kommentje:
semmit! alvás zavarom van, és kaptam valami Kaliumos schüßler sót... de abból utoljára egy hónapja ettem. Semmi gyógyszert, tudatmódosító szert nem vettem magamhoz...És még ma is megvan ezaz érzés, már 2 napja
2010. jún. 3. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!