Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Nektek bejönnek a...

Lányok! Nektek bejönnek a "páwa" hajú srácok?

Figyelt kérdés

Biztos amikor elől nicsn fufru,vagy ha van akkor szemöldökig,oldalt kivan vágatva,vagy van pajesz,és hátul hosszú és vasalják.

Ez nektek bejön? jobb mitn a sima hosszú "emos" haj?

Itt van 1-2 kép:

[link] (szerény személyem)

[link]

[link]

2009. nov. 30. 09:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Hát őszintén,nekem nem jön be.Vannak olyanok akiknek jól áll,de nem kell túlzásba vinni csak mert "ez a menő" .

Szinte minden fiú már csak az ilyen emo meg ilyen szar hajak után válogassa a frizuráját...-.-'

Mért nem lehet egyéni lenni,könyörgöm??!

Na,mindegy,nem az én érdekem amúgyse,de én nem állnék szóba egy ilyen sráccal,bocsi.:)

2010. jún. 20. 19:41
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

undorító. szánalmas tömegszar, ez a "páwáskodás" meg bu.zis. biztos raj/menőcsávó akarsz lenni. grat.

(az "emos" hajhoz annyit fűznék hozzá, hogy pár haveromnak is hosszabb hajuk van és utálják az emot. ne általánosítsuk a hosszabb hajat az emósággal)

2010. jún. 20. 20:02
 33/46 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek de a nem nagyon nagy hajúsk kb olyan közepes tüsis ^^
2010. jún. 20. 20:58
 34/46 anonim ***** válasza:
2. képen az nem Jey-jey? :D
2010. jún. 20. 21:06
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon buzzis és minden gelesztás szarrgolyónak ilyen van... cseppet se férfias és kurrva gusztustalan
2010. jún. 20. 22:23
 36/46 anonim ***** válasza:

én az ilyen "Páwa"srácokat másszóval cicafiúkat nem csipem.mindegyik olyan anyuci kedvence illetve rosszfiú.

a lányok meg utánuk sirnak.. szánaaaalmasaaaaaaak... -.-

nem tetszik hogy most minden fiú ugyanazt a stilust próbálja követni... ez nem páwaság hanem majomság!!!!!

2010. jún. 21. 02:12
 37/46 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Bocsi.
2010. jún. 21. 07:28
 38/46 anonim válasza:
Őszintén? Személy szerint nekem nem tetszik, mert elég tömeg cucc, de rengeteg lány van, akinek bejön:)
2010. jún. 21. 10:56
 39/46 anonim ***** válasza:
23%
Én barátnőm teljesen rávan kattanva az ilyen hajó srácokra :D... Nem tudom ... Nem olyan rossz ;).
2010. jún. 21. 11:17
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Úúú, de cukiii vagyol..:D(L)(K) Kipróbálnálak egy körre...vagy talán kettőre.:D
2010. aug. 27. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!