Lányok! Nektek bejönnek a "páwa" hajú srácok?
Figyelt kérdés
Biztos amikor elől nicsn fufru,vagy ha van akkor szemöldökig,oldalt kivan vágatva,vagy van pajesz,és hátul hosszú és vasalják.
Ez nektek bejön? jobb mitn a sima hosszú "emos" haj?
Itt van 1-2 kép:
[link] (szerény személyem)
2009. nov. 30. 09:20
21/46 anonim válasza:
Megjegyzés: Nem olyan bamba-b.zi fejed van, mint a többinek a képen... :D Látszik rajtad, hogy nem vagy az az üresfejű bunkó. :))
22/46 A kérdező kommentje:
Köszi:D:D
2010. jan. 12. 16:10
23/46 anonim válasza:
Az első jól néz ki, a többi borzalom.
24/46 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is! :)
2010. ápr. 3. 10:39
25/46 anonim válasza:
drága ez nem páwa haj mert az nem is stílus ;) nézz utána a neten ;)
tessék segítek 1 picit: [link]
ez tck-s haj (tecktonik) ;) de ne szólj róla senkinek =)
26/46 A kérdező kommentje:
Kincsem,ha itt tartunk,oylan hogy tectonic magyarországon tudod hol létezik? sehol. Roahdtul nicns 1 TCK-s buli sem. Nekem tcks hajam van most is,és Páwa vagyok. a Páwák azok,aki midnen héten bedbe meg egyéb szexi kis klubbokba verik magát,agyonszolizott bőrrel,4000 milliárd ruhával. Igazából ezek a mai "discosok" és "retrosok" de mindenki lepáwázz minket. Személy szerint utálom,mert nem tehetem meg,sőt flegma sem vagyok,és lenézni sem nézek le senkit. Csak ez a stílusom,a többiek meg majmolnak.
2010. máj. 22. 12:12
29/46 anonim válasza:
Őszintén? Nem...neharagudj,de tényleg nem.
30/46 anonim válasza:
nekem az emo hajjal sincs semmi bajom. xD
ugyanúgy vasalod teis b+. :'D
a páwahaj nagyon tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!