Lányok, nektek bejönnek a meleg fiúk?
Személyiségfüggő. Nekem még nem volt meleg srác a baráti körömben, viszont ha normális, jószívű, aranyos, pozitív személyiség simán lehetne a barátom, nem rám tartozik a szexuális élete, azzal jár akivel akar. Ellenben ezeket a nyálas trú, trendi emós hülyegyerekeket egyszerűen rühellem. És még valamit nem csípek: egyszer ültem a buszon, bambultam ki a fejemből, és egyszer csak megláttam 2 homokos pasit ahogy egymás kb. gyomorszájánál volt a nyelvük. Na ez kiakasztott, mert váratlanul ért:D Ha nem látom, hogy mit csinálnak nem érdekel, hogy meleg-e vagy nem. Hozzáteszem, hogy szerintem az is gusztustalan, amikor hetero pár csinálja ugyanezt, szép, hogy szeretik egymást, de ezt négyszemközt rendezzék le.
Egyszóval minden olyan embernek szeretm a társaságát, akik őszinték, normálisak, kedvesek, jó humorúak, függetlenül attól, hogy meleg-e vagy nem, mennyi szőr van a hátán, szőke vagy barna hajú, púpos vagy nem:D
18/L
Abból a szempontból kedvelem őket, hogy nem másznak rám, nem próbálkoznak a becserkészésemmel, tiszteletben tartják, hogy engem meg khm... a lányok vonzanak.
A hajtűdobálós, magamutogatás fajták társasága egyértelműen irritál; nem szeretek föltűnősködni. Szerencsére ők nincsenek sokan, lehet válogatni! :)
Igazából, nekem mindegy, hogy heteró vagy meleg fiúk, de utóbbiak közt több elfogadóbb, nyitottabb "egyedet" találtam. És inkább ez számít.
Én kedvelem a melegeket, de nem általánosítanék.
Köztük is van olyan akit nagyon jófejnek tartok és van olyan is, akit inkább kerülök. :)
De nem zavarnak, nincsenek előítéleteim és szívesen beszélgetek velük ha van témánk és egy hullámhosszon vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!