őszintén? nem igazán... :S XD túl menő. de sztem akad egy pár, akinek bejön, de ritka, akiket én ismerek. mnah lehet xDD
2009. nov. 30. 09:27
2/46 anonim válasza:
Attól függ, h milyen az illető stílusa. Ha illik hozzá, akk igen, de ha csak azért hordja így, mert ez a divat/menő, akk egyből rámondom h selyemmajom. Egyéntől függ h mennyire jön be az ilyen séró...:) 15/L
2009. nov. 30. 09:31
3/46 anonim válasza:
Mivel már mindenki ilyet hord abszolút nincs benne semmi extra. Még kis tejfölös szájú fiúcskák vagytok. Egy kis borostával talán jobb lesz
2009. nov. 30. 10:03
4/46 anonim válasza:
SZERINTEM KLASS A HAJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AMUGY MEG A LÁNYOK TÖBSÉGE SZERETI HA EGY FIU IS ÁPOLJA MAGÁT!!!!!!!!
DE EZ EGYÉN KÉRDÉSE CSAK OLYAN CSAJOKAT FOGJATOK KI AKIKNEK EZ BEJÖN:-)
ANITA:-)
2009. nov. 30. 10:09
5/46 anonim válasza:
ANITA, ÚGY IS MEGÉRTJÜK AMIT ÍRSZ HA NEM CSUPA NAGYBETŰVEL ÍROD Hanem normál méretű betűvel.
2009. nov. 30. 11:27
6/46 anonim válasza:
nekem nagyon bejön :) főleg az utolsó képen a két fekete :)
Mondjuk eléggé felkapott lett. Addig sokkal jobban tetszett míg nem minden második srácnak ilyen volt..
Amugy a tiéd is jó :)(már amennyit lehet belölle látni.)
2009. nov. 30. 15:21
7/46 anonim válasza:
hát ez borzalmas
bocsi
2009. nov. 30. 17:00
8/46 anonim válasza:
Hányni tudnék az ilyen hajtól, annyira szánalmas, tömegcucc :S
2009. nov. 30. 17:03
9/46 anonim válasza:
Szerintem nevetséges. A sima emós haj sem jön be igazán.De mindenki azt "hord" a fején,amit akar. Az igényesség meg nem a "páwa" hajnál kezdődik, maradjunk annyiban. (azt hiszem,az Anita írta).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!