Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek az...

Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Pl.: az olyan lányok akik szeretnek szerelni vagy mondjuk autószerelőnek, motorszerelőnek tanulnak vagy éppen katonának, tehát az ilyen fiúsabb lányok. Öltözködére nőiesen, csajosan öltözködnek a külsőjükre is figyelnek, csak néha a munkákhoz koszosabb egy kicsit szakadtabb ruhát vesznek fel. nem azok a nyávogós típusok...

vagy inkább az olyanok jönnek be akik egy kicsit nyávogósabbak, mindig magassarkúban vannak, a fodrásznál vagy a kozmetikusnál ülnek..stb. gondolom tudjátok milyenre gondolok..:D

2010. máj. 3. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha neked bekönnek ezek a csajok, akkor találkoznunk kéne ;) (Pont ilyen szerelős-barkácsolós vagyok) :D
2010. máj. 3. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:

én nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra, azért mert én is ilyen vagyok. mondhatni az autószerelés meg a bütykölés kicsit távol áll tőlem, de a harcművészetekért kicsi korom óta oda vagyok.. gondokodtam egyszer hogy menjek katonának, de aztán dobtam az ötletet.

A megjelenésnek ehhez semmi köze, nem vok fiús

2010. máj. 3. 13:41
 3/11 A kérdező kommentje:

:)

azért írtam ki a kérdést, mert én ilyen vagyok:D katona szeretnék lenni, de autószerelőnek is szívesen tanulnék ha nem jönne össze a katonaság:D

kíváncsi vagyok én is a válaszokra:D

2010. máj. 3. 13:55
 4/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem baj! Sőt ez sexis én szeretem,ha a csajok ilyen téren jobbak és többet tudnak nálam!!
2010. máj. 3. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:

én is autószerelő akarok lenni :D

14/l

2010. máj. 4. 19:28
 6/11 A kérdező kommentje:

nah akkor nem csak én vagyok ilyen:D:D

am 14/L én is:DD

2010. máj. 4. 21:08
 7/11 anonim válasza:
Nah! Sok sikert hozzá. Remélem sikerül majd. :D
2010. máj. 8. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:

:DD dejó :D

sok sikert hozzá :D

2010. máj. 8. 18:10
 9/11 anonim válasza:
Nah akkor majd hozzátok viszem a kocsim megbütykölni, ha lesz valami baja. :D ;)
2010. máj. 11. 08:54
 10/11 anonim ***** válasza:
:DD
2010. máj. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!