Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen lányok?
Pl.: az olyan lányok akik szeretnek szerelni vagy mondjuk autószerelőnek, motorszerelőnek tanulnak vagy éppen katonának, tehát az ilyen fiúsabb lányok. Öltözködére nőiesen, csajosan öltözködnek a külsőjükre is figyelnek, csak néha a munkákhoz koszosabb egy kicsit szakadtabb ruhát vesznek fel. nem azok a nyávogós típusok...
vagy inkább az olyanok jönnek be akik egy kicsit nyávogósabbak, mindig magassarkúban vannak, a fodrásznál vagy a kozmetikusnál ülnek..stb. gondolom tudjátok milyenre gondolok..:D
én nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra, azért mert én is ilyen vagyok. mondhatni az autószerelés meg a bütykölés kicsit távol áll tőlem, de a harcművészetekért kicsi korom óta oda vagyok.. gondokodtam egyszer hogy menjek katonának, de aztán dobtam az ötletet.
A megjelenésnek ehhez semmi köze, nem vok fiús
:)
azért írtam ki a kérdést, mert én ilyen vagyok:D katona szeretnék lenni, de autószerelőnek is szívesen tanulnék ha nem jönne össze a katonaság:D
kíváncsi vagyok én is a válaszokra:D
én is autószerelő akarok lenni :D
14/l
nah akkor nem csak én vagyok ilyen:D:D
am 14/L én is:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!