Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Nektek bejönnek a...

Lányok! Nektek bejönnek a "páwa" hajú srácok?

Figyelt kérdés

Biztos amikor elől nicsn fufru,vagy ha van akkor szemöldökig,oldalt kivan vágatva,vagy van pajesz,és hátul hosszú és vasalják.

Ez nektek bejön? jobb mitn a sima hosszú "emos" haj?

Itt van 1-2 kép:

[link] (szerény személyem)

[link]

[link]

2009. nov. 30. 09:20
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Értem,köszi!:)

Egyébként meg szerintem nem buzás, jobb mint hja a pofámba ömlene a dús szép emo frizurám, és sminkelném magam:)

2009. nov. 30. 19:43
 12/46 anonim ***** válasza:
71%

Mindenkinek más ízlés jut.

Én nem szimpatizálok, az "efélékkel", bocsánat a kifejezésemért, DE mégis, ismerek személyesen két olyan srácot, akiknek ilyen hajuk van, az egyikük nagyon aranyos, és nem buznyák, a másik beképzelt asshole, hogy buznyák-e, nem tudom. :D Természettől függ, hogy kit nem szívlelsz, nem kinézettől.

Az első srác haja tetszik.

18/L

2009. nov. 30. 20:01
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

amikor megláttam elkezdtem szakadni a nevetéstől. Nem bántani akarlak, de ez a haj style homokosoknak való. Most ettől mi lesz jobb?

Az semmi, hogy b.zis, de kb. 5 évvel fiatalabbnak is látszol tőle meg olyan gyerekes. És lehet máshogy is ápolt egy férfi, nem kell b.zi séró hozzá.

2009. nov. 30. 20:48
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

amúgy előző vagyok.

Hát igen ezek vagytok ti. Szóval csak homár és emo style van.. Mert ugye a saját egyéni stílus már kihalt... Mindenki csak sablonra készült, a fiúknak mindegy, hogy elől vagy hátul de lógnia kell lányokat megszégyenítő hosszúságú tincseknek. Lassan már az jön, hogy impit is rakattok be mert ezt diktálja a tömeg(nyomor). Avval sokkal több esélyed van a lányoknál én úgy érzem ha kialakítasz magadnak egy saját stílust és levágatod a cseszett hajadat.

Mindenki úgy törekszik az egyéniségre, hogy beáll a sablon sorba és várja az égből pottyant Pollyt aki majd helyre teszi, mi?!

2009. nov. 30. 20:51
 15/46 anonim ***** válasza:
61%

Nekem meg a hosszabb haju pasik jönnek be, akiknek sima rövid hajuk van, azok nem..=P

De ebböl meg...tényleg nem a legjobb h most ez a menő, ezt hordom.Találja ki a saját haját, ne sablonból válogasson:D

Amugy nem néz ki rosszul, csak túl divatcucc.

2009. dec. 1. 15:38
 16/46 anonim ***** válasza:
50%

Elmegy..

16 lány:D

2009. dec. 1. 17:01
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
...borzasztóóó (és akkor finom és nőies voltam)... ...
2009. dec. 4. 17:12
 18/46 anonim válasza:
0%

Sztem k*rva jó...

Ha te vagy az első képen akkor meg még jobb mert nagyon helyes vagy ;)

2010. jan. 11. 16:09
 19/46 A kérdező kommentje:
Szia:D Igen én vagyok,és köszönöm:)
2010. jan. 11. 17:21
 20/46 anonim ***** válasza:
18%

Rocker csaj létemre nagyon tetszetősnek talállak. :) És értelmes is vagy, ahogy látom.

L/18

2010. jan. 11. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!