Lányok! Nektek bejönnek a "páwa" hajú srácok?
Biztos amikor elől nicsn fufru,vagy ha van akkor szemöldökig,oldalt kivan vágatva,vagy van pajesz,és hátul hosszú és vasalják.
Ez nektek bejön? jobb mitn a sima hosszú "emos" haj?
Itt van 1-2 kép:
[link] (szerény személyem)
Értem,köszi!:)
Egyébként meg szerintem nem buzás, jobb mint hja a pofámba ömlene a dús szép emo frizurám, és sminkelném magam:)
Mindenkinek más ízlés jut.
Én nem szimpatizálok, az "efélékkel", bocsánat a kifejezésemért, DE mégis, ismerek személyesen két olyan srácot, akiknek ilyen hajuk van, az egyikük nagyon aranyos, és nem buznyák, a másik beképzelt asshole, hogy buznyák-e, nem tudom. :D Természettől függ, hogy kit nem szívlelsz, nem kinézettől.
Az első srác haja tetszik.
18/L
amikor megláttam elkezdtem szakadni a nevetéstől. Nem bántani akarlak, de ez a haj style homokosoknak való. Most ettől mi lesz jobb?
Az semmi, hogy b.zis, de kb. 5 évvel fiatalabbnak is látszol tőle meg olyan gyerekes. És lehet máshogy is ápolt egy férfi, nem kell b.zi séró hozzá.
amúgy előző vagyok.
Hát igen ezek vagytok ti. Szóval csak homár és emo style van.. Mert ugye a saját egyéni stílus már kihalt... Mindenki csak sablonra készült, a fiúknak mindegy, hogy elől vagy hátul de lógnia kell lányokat megszégyenítő hosszúságú tincseknek. Lassan már az jön, hogy impit is rakattok be mert ezt diktálja a tömeg(nyomor). Avval sokkal több esélyed van a lányoknál én úgy érzem ha kialakítasz magadnak egy saját stílust és levágatod a cseszett hajadat.
Mindenki úgy törekszik az egyéniségre, hogy beáll a sablon sorba és várja az égből pottyant Pollyt aki majd helyre teszi, mi?!
Nekem meg a hosszabb haju pasik jönnek be, akiknek sima rövid hajuk van, azok nem..=P
De ebböl meg...tényleg nem a legjobb h most ez a menő, ezt hordom.Találja ki a saját haját, ne sablonból válogasson:D
Amugy nem néz ki rosszul, csak túl divatcucc.
Sztem k*rva jó...
Ha te vagy az első képen akkor meg még jobb mert nagyon helyes vagy ;)
Rocker csaj létemre nagyon tetszetősnek talállak. :) És értelmes is vagy, ahogy látom.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!