Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok szerencsétlen?

Miért vagyok szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Nem elég hogy ronda vagyok, szótlan, csendes, visszahúzódó, lusta, mindentől félős, buta, nehezen tanulok, könnyen és hamar felejtek, csak olyanok ismerkednek velem akikkel én nem akarok ezért barátaim sincsenek.

Meg még egy csomó dolog. Miéééért? Mi a fenét tettem én hogy ezt érdemlem?? Tömeggyilkos voltam az előző életemben? EHhh... kiakadok néha és nem tudom mit tegyek :(

Láttam már sok szerencsétlen embert, de ilyet mint én nem nagyon. Lány vagyok... ja és igen egy önsajnáló s*ggfej. Utálom magam. Úgy érzem rossz időben, rossz helyre, rossz testbe születtem.

2009. nov. 28. 17:39
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Azért már csak nem halt meg! Lehet törölte a fiókját és/vagy nem látja az értesítéseket.
2023. jan. 12. 18:39
 22/22 anonim válasza:
Minden rendben?
2023. aug. 2. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!