Ez betegség? Valaki segítene?
Észrevettem magamon mostanában(de tulajdonképpen már 4-5 éve biztos tart),hogy mindig valamire "készülök".De már nemtudom mióta.Az a helyzet hogy megőrjít minden,és elszigetelődtem az emberektől.Pedig nem voltam mindig ilyen.Nagyon jóképűnek tartanak a lányok,mások viccesnek,szóval elég népszerű lehetnék.De mindig készülök arra,hogy egyszer igazán jó leszek.Naponta gyúrok,nagyon-nagyon sokat foglalkozom a külsőmmel.Nincsen barátnőm,és szerintem amúgy sokan a hátam mögött melegnek tartanak:D.Az az igazság hogy mindig várok a megfelelő pillanatra hogy "induljon" valami.Hogy becsatlakozzak egy baráti körbe,hogy odamenjek az általam kiszemelt lányhoz.Minden este eltervezem,hogy miket csináljak,tökéletesítem magam stb.Tervezem hogy nyáron majd sokat napozok,elmegyek csajozni,meg a kevés haverommal elmenni valahova stb.De amikor ott van a pillanat mindenkti elzavarok magam mellől.
Az az igazság,hogy a borderline-személyiszavart szemezgetve viszont teljesen magamra ismertem.És nem csak úgy,hogy "jajj ez a megállapítás igaz rám dejó".Hanem tényleg igazak rám a jellemzői.
Érdekes, Én ezt egy érzésnek tartom, ami olykor-olykor csak úgy rám jön. Készülök valamire, már-már imádkozok, hogy úgy legyen, ahogy Én azt elterveztem, de nem lesz belőle semmi. Nem verem nagy dobra, de nyilván, hogy nem esik jól. De ezt tudom azzal kezelni, hogy teljesen elterelem a gondolataimat, és nem foglalkozok a holnappal.
14 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!