Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez betegség? Valaki segítene?

Ez betegség? Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Észrevettem magamon mostanában(de tulajdonképpen már 4-5 éve biztos tart),hogy mindig valamire "készülök".De már nemtudom mióta.Az a helyzet hogy megőrjít minden,és elszigetelődtem az emberektől.Pedig nem voltam mindig ilyen.Nagyon jóképűnek tartanak a lányok,mások viccesnek,szóval elég népszerű lehetnék.De mindig készülök arra,hogy egyszer igazán jó leszek.Naponta gyúrok,nagyon-nagyon sokat foglalkozom a külsőmmel.Nincsen barátnőm,és szerintem amúgy sokan a hátam mögött melegnek tartanak:D.Az az igazság hogy mindig várok a megfelelő pillanatra hogy "induljon" valami.Hogy becsatlakozzak egy baráti körbe,hogy odamenjek az általam kiszemelt lányhoz.Minden este eltervezem,hogy miket csináljak,tökéletesítem magam stb.Tervezem hogy nyáron majd sokat napozok,elmegyek csajozni,meg a kevés haverommal elmenni valahova stb.De amikor ott van a pillanat mindenkti elzavarok magam mellől.

Az az igazság,hogy a borderline-személyiszavart szemezgetve viszont teljesen magamra ismertem.És nem csak úgy,hogy "jajj ez a megállapítás igaz rám dejó".Hanem tényleg igazak rám a jellemzői.

2009. nov. 26. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem a helyzeted! Ugyan ez van velem is! Eddig nem is gondoltam, hogy ez vmi betegség is lehet! Mostanában én ez miatt, már érzem, hogy kezdek depressziós is lenni, mert már mindenkit elzavartam magam körül és nincs aki mellettem álljon! Csak magammal foglalkozom, viszont érdekel más lelke is, szal meghallgatok másokat is mindenről! Én is sokat foglalkozom a külsőmmel, a lányoknak bejönnék, csak tudom h azt hiszik, h elérhetetlen vagyok, meg sokan azt, hogy meleg, pedig nem! Én nem igazán gyúrok, de érdekel a testem, annak ellenére, h nem vok izmos és nagyon sovány sem! Folyamatosan készülök arra, h eljöjjön az a pillanat, amikor megmutathatok vmit, de nemtom h mit. Állandóan várok a nagy Ő-re, pedig már mellettem lehetne. Ezek szerint van hozzám hasonló típus.
2009. nov. 26. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Fordulj orvoshoz, ha magadtól nem tudsz ezen változtatni.
2009. nov. 26. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:

szerintem találj egy életcélt magadnak. nekem ez segített.

22/F

2009. nov. 26. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Leveledből számomra az jött le,hogy kezdesz depressziós lenni.Görcsössen akarod a dolgokat,soha ne tervezz mindig a spontán dolgok ami jelen vannak a mindennapjainkba azokból már elöbbre lennél,de te már évek óta tervezel.Keress fel egy pszhiólógust és ő majd segit mert túl terhelt feszült vagy ez miatt és a pánik betegség fóbia rosszabb mindt a depresszió változtass fokozatossan mindennapi monoton dolgaidon és ne tervezz mert ha terveznénk és mindig bejönnének,a dolgok,mit szeretnénk,akkor mindenki boldog lenne,de az élet nem ilyen.SOK SIKERT!!!!!!!!
2009. nov. 27. 06:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Ugyanez vagyok!Dejó hogy van még ilyen....=.

Nem adsz egy msnt?Szeretnék megtudni többet is..=)

15/L

2009. nov. 27. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanígy vagyok.a disszociatív zavarokon belül A Borderline-személyiségzavart én is nézegettem, de csak egy tünet jellemző rám. Én is így szoktam mindenre rákészülni, aztán a végén semmi nem lesz belőle....
2009. nov. 28. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Kitől melyik válaszótól kérdezted,hogy mnst???
2009. nov. 28. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Bocs rosszul írtam msnt.
2009. nov. 28. 17:21
 9/12 anonim ***** válasza:
hát én a kérdezőtől kérdeztem..=)
2009. nov. 28. 17:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha írsz privátba megkaphatod:)
2009. nov. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!