Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Maganyosan mit lehet tenni...

Maganyosan mit lehet tenni karacsony es szilveszter kozott?

Figyelt kérdés

Szabadsagon vagyok maganyos vagyok es unatkzok,de nem szeretnek otthon ulni.

Valakinek van barmilyen otlete? :)

Koszonom! :)))

22 ev

2013. dec. 22. 21:01
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
48%

Ennyi? "Fiam"?- hát ez már majdnem viccesre sikerült, nem gondolod?

Ettől még a macskás monológod is jobb volt, ez olyat ütött majdnem mint az ipari áram!

Jó vagy fater le a kalappal, de azért most én mondom azt, hogy "kicsit többet vártam volna"! De ne keseredj el, menni fog ez, csak valakinek szólj, hogy segítsen!

Amúgy ez is jó kis időtöltés, olyan emberkével komment-párbajozni, akit még egy doboz cigiért sem lehet elküldeni xDD

2013. dec. 23. 00:49
 52/56 anonim ***** válasza:

53

nem viccnek szántam

a cigit meg kiadják nekem mert 196cm vagyok meg akkora a felkarom mint a fejük.... kinézik belőlem hogy elmúltam már 18, de általában csak barátaimnak szoktam kikérni mert nem cigizek

te meg ne legyél ideges -már ha az vagy- nem örülnék ha megzavartam volna a nyugalmad, ha nevetni akarsz van sok oldal a netten ami külön erre van (egyik kedvencem: [link] bár itt kissé bennfentesek a viccek)

szóval peace, love, unity meg minden

na puszcsa (persze tök heteró módon)

2013. dec. 23. 01:06
 53/56 anonim ***** válasza:
48%

Hát ez valami nagyon gyatrára sikerült kedves cirmosokkal-suttogó!

Persze, szerinted én azt el is hiszem, hogy te ilyen szép szál legény vagy?- Nem! De azért némiképp méltányolom a próbálkozásodat, csak értelmetlen! Lásd már be, hogy indításképpen egyből beszóltál a kérdezőnek, de a kérdés, hogy miért kell egyből sértegetni?

2013. dec. 23. 09:01
 54/56 anonim ***** válasza:

55

tényleg így nézek ki, nem annyira jó dolog mert a szobában folyton lefejelem az ajtó keret tetejét, a metrón meg alig férek el, ott minden fejelős....

nem volt sértés, azt hiszem ez a 6. alkalom hogy ezt elmondom.

2013. dec. 23. 12:13
 55/56 anonim ***** válasza:

amúgy meg vicces hogy ezen az oldalon, mindenkit csúnya dagadt gnómnak hisznek, ha meg mást állít tuti kamuzik.

valljuk be elég nagy az esély hogy vannak olyan emberek is itt mint én(ha már csak azt nézzük mennyien írnak ide)

2013. dec. 23. 12:20
 56/56 anonim ***** válasza:
Így járték, utazz haza a családodhoz, szüleid tesóid csak vannak...
2013. dec. 23. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!