Ecstasy vagy alkohol?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok vagyis inkább azokhoz akik már fogyasztottak ecstasy-t hogy szerintük jobb mint az alkohol? én szilveszterkor szeretném kipróbálni de nem tudom megéri-e, mert nemigazán akarom elrontani magamnak a bulit mert hát szilveszter csak évente van :D alkohollal együtt meg elvileg veszélyes lehet. erről vélemény?
normális válaszokat előre is köszönöm :)
2013. dec. 20. 19:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem maradj inkább az alkoholnál.
2/2 anonim válasza:
Hatás szempontjából jobb mint az alkohol az biztos.. Nézz utána és már abból rájössz.
Ha az utóhatását nézed, nem. Viszont teljesen túlélhető az az állapot. Kicsit rossz de szerintem megéri néha (1-2 havonta), és nem akkora gáz. Ha már többször is fogyasztod egyre jobban tudod kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!