Maganyosan mit lehet tenni karacsony es szilveszter kozott?
Szabadsagon vagyok maganyos vagyok es unatkzok,de nem szeretnek otthon ulni.
Valakinek van barmilyen otlete? :)
Koszonom! :)))
22 ev
"igen,kepzeld nincsenek barataim,nem ismersz nem tudod mi az oka ugyh felesleges kotekedned..."
amit nem ért azt támadásnak veszi----ez itt a hülye ember egy definíciójának része
örülök hogy beszéltünk szia, további szép napot, boldog karácsonyt/szilvesztert/ünnepeket bla-bla-bla viszlát....
#33 Te aztán 17 éves korodra meglehetősen bölcsen tudsz kommunikálni!
Azért mert valakinek nincs a közvetlen környezetében barátja az lehet azért is, mer valamelyikük elköltözött is akár!
De engedd meg, hogy a Kérdező helyett is kívánjak neked minden jót! xD
Nagyon szívesen kedves Kérdező! :)
Ez a kérdés amit feltettél közel sem arról szól, hogy miért nincsenek barátaid, akkor ne is kezdjen erőlködni!- remélem olvassa az is akinek kifejtem! :D
nagyon koszonom megegegyszer. :)
O is tudja jol azt csak kotekszik...
Nem kell megköszönni, nagyon szívesen segítek, azért vagyok! :) Remélem, hogy sikerül valami programot kitalálnod és nem fogsz unatkozni!
Kellemes Ünnepeket, és boldog Új évet kívánok! :)
mint mondtam nem kötekedés, de inkább beszélek a macskámhoz, az valahogy jobban megért mint te
egyébként meg nem kell megvédeni téged, mert ez NEM egy támadás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!