Maganyosan mit lehet tenni karacsony es szilveszter kozott?
Szabadsagon vagyok maganyos vagyok es unatkzok,de nem szeretnek otthon ulni.
Valakinek van barmilyen otlete? :)
Koszonom! :)))
22 ev
34
sok köze nincs a kommunikációhoz az életkornak(persze egy bizonyos kor felett), nem is értem hogy jön ez ide(leginkább sehogy)
45
értékelem a humorod, és örülök hogy a saját vicceden is képes vagy nevetni, ritka az ilyen jó ember
47
elvártam volna egy komolyabb/viccesebb oltást (de tényleg)
szeretek nevetni, még akkor is ha éppen magamon kell, de ilyen egyértelmű "viccen" nem tudok
de hagyjuk ezt a témát mert semmi köze az eredeti témához
49
azért leszopni nem fogsz, ügye??
mint mondtam nem volt beszólás és ezt nem fogom még 20X elismételni csak azért mert buta vagy ezt felfogni
de tényleg hagyjuk ezt a beszélgetést, nem fog sehova vezetni, lényegtelen hogy kinek van igaza, mert én lesz..arom a te hülyeséged és valószínű (a válaszaid alapján)te is az enyémet
Szerinted még én kérek majd elnézést azért mert, otthon ülsz most a szünetben, és unatkozásképpen megpróbálod itt az észt osztani, mintha te sz..tad volna a spanyol viaszt? Hát nem, és próbálkozhatsz félóránként egy számodra megfelelő helyesírással kreált szöveggel válaszolni, de mindhiába majd legközelebb akkor adj VÁLASZT amikor tudsz is, és nem csak az eszedet próbálod meg játszani!
Amúgy meg a pö...det meg kapja be a zip-zár, vagy a vacogós cápa, de akár a fogas kerék is megteszi! További hozzáfűzés esetleg? Jöhet! :DD
51
nyugi fiam, nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!