Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Maganyosan mit lehet tenni...

Maganyosan mit lehet tenni karacsony es szilveszter kozott?

Figyelt kérdés

Szabadsagon vagyok maganyos vagyok es unatkzok,de nem szeretnek otthon ulni.

Valakinek van barmilyen otlete? :)

Koszonom! :)))

22 ev

2013. dec. 22. 21:01
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

34

sok köze nincs a kommunikációhoz az életkornak(persze egy bizonyos kor felett), nem is értem hogy jön ez ide(leginkább sehogy)

2013. dec. 22. 23:43
 42/56 anonim ***** válasza:
kérdőre vontam volna?? de bizonytalan vagyok
2013. dec. 22. 23:47
 43/56 anonim ***** válasza:
54%
Óh, hát kérlek neked sem kell megköszönni, tudod ott segítek ahol csak tudok! Jó társalgást az intelligens macskádhoz!! :DDDDD
2013. dec. 22. 23:49
 44/56 anonim ***** válasza:

45

értékelem a humorod, és örülök hogy a saját vicceden is képes vagy nevetni, ritka az ilyen jó ember

2013. dec. 22. 23:51
 45/56 anonim ***** válasza:
Saját viccem? Te dobtál olyan magas labdát amelyet ostobaság lett volna nem lecsapni! Miaúúú xDDD
2013. dec. 22. 23:53
 46/56 anonim ***** válasza:

47

elvártam volna egy komolyabb/viccesebb oltást (de tényleg)

szeretek nevetni, még akkor is ha éppen magamon kell, de ilyen egyértelmű "viccen" nem tudok

de hagyjuk ezt a témát mert semmi köze az eredeti témához

2013. dec. 22. 23:58
 47/56 anonim ***** válasza:
48%
Látod, hát én is pont ezt fejtettem ki X hozzászólással ez előtt, amiben azt kérdeztem meg, hogy honnét jött számodra az Isteni szikra, melynek alapján ilyen módon beszólsz egy nőnek, aki ráadásul nem is arra volt kíváncsi? Tehát? Várom egyébként én is az okfejtést ezzel kapcsolatban, mert tuti nagymértékű ember ismerted van, ha ilyen elítélő módon tudsz csak választ adni egy egyszerű kérdésre! Hallgatlak!
2013. dec. 23. 00:03
 48/56 anonim ***** válasza:

49

azért leszopni nem fogsz, ügye??

mint mondtam nem volt beszólás és ezt nem fogom még 20X elismételni csak azért mert buta vagy ezt felfogni

de tényleg hagyjuk ezt a beszélgetést, nem fog sehova vezetni, lényegtelen hogy kinek van igaza, mert én lesz..arom a te hülyeséged és valószínű (a válaszaid alapján)te is az enyémet

2013. dec. 23. 00:27
 49/56 anonim ***** válasza:

Szerinted még én kérek majd elnézést azért mert, otthon ülsz most a szünetben, és unatkozásképpen megpróbálod itt az észt osztani, mintha te sz..tad volna a spanyol viaszt? Hát nem, és próbálkozhatsz félóránként egy számodra megfelelő helyesírással kreált szöveggel válaszolni, de mindhiába majd legközelebb akkor adj VÁLASZT amikor tudsz is, és nem csak az eszedet próbálod meg játszani!

Amúgy meg a pö...det meg kapja be a zip-zár, vagy a vacogós cápa, de akár a fogas kerék is megteszi! További hozzáfűzés esetleg? Jöhet! :DD

2013. dec. 23. 00:39
 50/56 anonim ***** válasza:

51

nyugi fiam, nem lesz semmi baj.

2013. dec. 23. 00:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!