Hány éves korig nem ciki otthon a szülőkkel szilveszterezni?
szerintem 14,én legalábbis ekkor mentem el először szilvezterezni külön a szüleimtől
18/L
ha te cikinek tartod a saját szüleidet, akkor veled nagy baj van.
(persze kivétel, ha drogosok, alkoholisták, hülyék, vernek)
baszod!.... ők a szüleid!
talán az is ciki hogy szüleid szerelmük gyümölcseként megfogantál , és megszülettél. ez nem cikiség kérdése. más dolog , hogy ez alkalomból meghívnak , és nem otthon ünnepled az új évet. és ezt úgy 15 -16év elött nem engedném.
Oké, a "szülők" szót ki kellett volna hagynom, hiszen a szülőkkel szilveszterezéssel semmi bajom, most is velük vagyok.
De azért az el kell ismerni, hogy kellemetlenül tudja érezni magát az ember, mikor csaknem minden ismerőse szórakozik, bulizik, te pedig otthon vagy, egyedül.
Én volt, hogy tizenévesen buliban voltam sziveszerezni, aztán volt, hogy huszonévesen meg otthon, szülőkkel, ez sosem a "ciki"-n múlt, hanem a pillanatnyi helyzeten, ahogy jött.
De volt, hogy én tartottam bulit, de az éjféli koccintásba a szülőket is bevontuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!