Miért van ez? Miért nem hívott senki sehova?
Hát nyilván megvan az oka. Modjuk, van 3 barátod, és ott alszanak az egyiküknél, de ha kicsi a házuk, nem biztos hogy te is beférnél. Vagy a szülő nem enged egy bizonyos létszám fölött.
Vagy, elmennek valahova bulizi, de ha mondjuk olyan helyre ahova 18 felett lehet menni, és te nem vagy annyi de ők igen..
Vagy a párjukkal töltik a szilvesztert.
Vagy meghívták őket valahova, (a házigazdát nem ismered) amire igent mondtak, de te nem vagy meghívott.
Sok oka lehet...nem kell egyből magadban keresni a hibát :) Perzse, az is lehet hogy veled van bajuk.
De nem tudom sajnos leszarni, egyébként te hány éves vagy?
17/F
Ismerős helyzet. Csak engem hívott a legjobb barátnőm is, én utasítottam vissza. Nincs kedvem egy rakás nem túl intelligens emberrel összezárva lerészegedni, ahogy a legtöbb korombeli teszi. Inkább itthon fogok egyedül ücsörögni egy jó kis film társaságában valószínűleg. Egyébként ezt mi nem igazán tudhatjuk, nem ismerünk...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!