Anyukám az imént sírva hívott fel, hogy még mindig nem talál senkit magának. Hogyan tudok neki segíteni? A társkereső oldalakban nem hisz, és nem is regisztrál sehová, csak abban bízik, hogy a munkahelyére beállít a nagy Ő.
Mi a kereszt anyumnak bizony a társkeresőoldalon találtunk partnert.Ő sem hitt benne,de végül is összejött a jelenlegi férjével..
Mi először a tudta nélkül feladtuk a hirdetést.természetesen azoknak a férfiaknak akik írtak,elmondtunk,hogy ő még nem tud róla,de mi mindent elmondunk neki,ha tényleg udvarolni akar,és komoly kapcsolatot keres a férfi is..Voltak olyan férfiak akik egyből arra mentek,hogy csak a szex kell nekik..Ilyeneket töröltünk..Majd jött 1-2 aki tudtuk,hogy soha nem jönne be neki mert legalább 15-20 évvel fiatalabbak voltak..Majd amikor jelentkezett egy férfi,és elmondta,hogy ő is elég ideges,és komolya kapcsolatot akar ,mert nem szeretne öregkorára egyedül maradni..Ő szimpatikus volt nekünk,és ezt elmondtunk a Kereszt anyunak..Hazudnék ha azt mondanám,hogy nem volt mérges! de nagyon is mérges volt,viszont hétvégén mégiscsak találkoztak,ennek lassan 6 éve!!Nemrég mondta,hogy végtelenül hálás mert a férje egy áldott jó ember..
Nem tudom,hogy most ezt érdemes csinálni,nekünk bejött..
Hátha neked is bejönne.így legalább te hamarabb lerázod,kiszúrod azokat akik csak szexre mennek,vagy csak poénkodnak.Ezektől meg tudod kímélni az anyukádat!
Vagy fizess be neki olyan busz kirándulásokat (régen mindig volt olyan kirándulás ami termék bemutatóval együtt járt)Ott is tud ismerkedni...
Nekem van egy ötletem, ami több embernek bejött a környezetemben ilyen-olan élethelyzetekben.
Irja le egy papirra, hogy mit szeretne /társ/. Olvassa el naponta többször, ahányszor csak tudja. Minden nap tegyen meg öt apró /bármilyen/ lépést a cél érdekélben. Pld. ma egy új rúzst teszek fel, amitől jobban érzem magam. Vagy: ma többet mosolygok a szokásosnál és igy tovább. Állitólag ezek a praktikák bevonzák a vágy tárgyát és megkapja, amit annyira szeretne. Sok sikert Kedves Édesanyádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!