Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám az imént sírva hívott...

Anyukám az imént sírva hívott fel, hogy még mindig nem talál senkit magának. Hogyan tudok neki segíteni? A társkereső oldalakban nem hisz, és nem is regisztrál sehová, csak abban bízik, hogy a munkahelyére beállít a nagy Ő.

Figyelt kérdés
Rossz így látni, mert imádom, és feladnám a saját boldogságomat azért hogy neki jó legyen!! Eddig sosem volt olyan igazi kapcsolata, ami boldog és felhőtlen lett volna, pedig egy tündéri, kedves, barátságos és szép nő. Hogy segítsek, mit csináljak?
2009. dec. 9. 12:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%

Nem neked kell megoldani az ő életében felmerülő feladatokat. Ezt mindenkinek magának kell. Azért kapta ő a sorstól, mert az övé. Ha elveszed tőle, az mindkettőtöknek rossz lesz.

Nem mondok ezzel ítéletet. A gyerekek sokszor érzik ezt. Szeretetből megpróbálnak segíteni a szüleiken. De ez nem ilyen dolog. Te vagy a kicsi, és ő a nagy kettőtök közül. Ha ő elkezd úgy viselkedni, mintha ő lenne a kicsi és te a nagy, az egy komoly zavar és komoly bajokhoz vezethet.

Azt jelenti, hogy nem segíthetsz neki? De, segíthetsz. Ha eljut magától odáig, hogy nem sír neked a telefonba, hanem konkrét segítséget kér, akkor feltétlenül. Megmutathatod neki, hogyan tegye fel a képét a társkereső oldalra például. Viszont semmi esetre se terelgesd, ne te dönts helyette! Remélem érzed a különbséget, a határt a kettő között...

2009. dec. 9. 14:18
 22/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem írtad meg, hogy hogyan veszítette el édesanyád a párját (gondolom, a te édesapádat)... Valószínű, hogy természetben még mindig ugyanazt a párt keresi, aki eddig volt neki - mert azt hiszem, ebben a korban már nemigazán a kinézet a legfontosabb elem egy párkapcsolat kialakulásában, vagy kialakításában, hanem a belső értékek. Ha egy ember megszokta és megszerette az első párjában lévő belső tulajdonságokat, értékeket, és ha elveszíti ezt valamilyen módon (válás vagy haláleset), akkor szinte biztos, hogy ugyanazt keresi egy másik új emberben, amit addig szeretett a régiben.

A ti esetetekben édesanyád talán még nem tudta lezárni a régi kapcsolatát, de vágyik is egy újra, ezért van kétségbe esve. Mivel még fiatal, nagy a valószínűsége, hogy még talál megfelelő korú és megfelelő belső értékekkel rendelkező társat. Voltak itt, akik ajánlották, hogy édesanyád helyett próbálj feltenni társkeresőt, talán ez megfelelő lenne annyiban, hogy te valóban ki tudnád szűrni a nem megfelelő válaszolókat. Ámbár ha édesanyád tenné ezt, az lenne a legmegfelelőbb.

Próbáljatok közös nevezőre jutni édesanyáddal úgy, hogy tájékozódj jobban, mi a valódi problémája és mi az elképzelése a jövőt illetően. Sok sikert kívánok mindnyájatoknak! :)

2009. dec. 9. 14:25
 23/27 anonim ***** válasza:
82%
a donnalight 18év alattiaknak van,,vicces kedvében van a választ adó,,,
2009. dec. 9. 14:26
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

Bocsáss meg de hány éves az anyukád? 12? Biztos nem de ugy gondolkodik.

Mi a z hogy jön a nagy ő? Mi ez meseország?

Egyébként Te nem élheted helyette az életét,én is 20 évig probáltam anyámon segiteni de nem lehet.Csak magán tud az ember főleg egy ilyen helyzetben.

Amugy ha nagyon segiteni akarsz vedd meg neki Csernus doki a Nő cimű könyvét,márha a mamád bírja az igazságot.

Amugy meg ki az a férfi aki egy siros-pityogos "érett" nővel együtt akar lenni.?

Ha meg tényleg nem volt soha egy boldog kapcsolata sem akkor ne a keresgélésre fecsérelje az idejét hanem h rendbe rakja az életét és sajátmagát.

Ha igazán felnő és érett lesz akkor ugyis bevonza a megfelelő férfit.-

Bocs a kemény szavakért de ez az igazság.És azt nem mindenki szereti,tudom.

2009. dec. 9. 14:36
 25/27 A kérdező kommentje:
Itt nem a kemény szavak zavarnak. Nem ismeritek a körülményeket, sajnos ő elszúrta az életét, kezdte apámmal, aztán a húgom apjával. Utóbbi mellett terror volt kő keményen az élet és nem tudott kilépni a kapcsolatból csak most. Szóval én azért akarok segíteni, hogy a további évei végre nyugodtan és boldogan teljenek. Ez a 44 év neki borzalmas volt. Tudom, hogy ehhez kell ő maga is, és én nem élni akarom az ő életét, csupán segíteni és újra erőt meríteni belé a hajrához. Ehhez kértem segítséget, hogy mit tegyek!
2009. dec. 9. 14:54
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért görcsöl ezen annyira h legyen valakije?

Írtad, h már több csalódáson is túl van. Én a helyében örülnék h van egy kis "nyugi". Aztán ha jön a nagy ő, jön, ha meg még nem, akkor sem kell összedőlnie a világnak.

Az emberek ennyire kapcsolatfüggők?!

2009. dec. 9. 17:31
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem az hogy kapcsolatfüggő, csak 30 éven keresztül sosem volt szerelmes 1 évnél tovább és vágyik valakire. De mindegy majd megoldja valahogy.Köszi mindenkinek
2009. dec. 10. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!