Anyukám az imént sírva hívott fel, hogy még mindig nem talál senkit magának. Hogyan tudok neki segíteni? A társkereső oldalakban nem hisz, és nem is regisztrál sehová, csak abban bízik, hogy a munkahelyére beállít a nagy Ő.
szerelem.hu
de vigyázz csalók mindenhol vannak,,,ügyesen szűrd ki őket!!!Én is jó ötletnek tartom,hogy keress így valakit anyukádnak!
Hát...Arra várni,hogy a sültgalamb a szájába repüljön...És nem tesz semmit érte,akkor ne panaszkodjon.Bocsi,hogy csak így leírtam.
Az anyukám elég zárkózott típus volt.(54 éves,akkor még molett volt,azóta lefogyott) Miután meghalt a barátja,4 év után felrakta magát egy 1-2 társkereső oldalra,mondván veszteni valója nincs.Természetesen jöttek ilyen-olyan emberek,jóval(20 évvel)fiatalabbak is.Volt akit lerázott,volt akit magában kinevetett stb.Legalább lefoglata magát és néha jót mulatott a pasikon magában.Aztán egyszercsak(kb.fél-1 év) jelentkezett egy pasi aki szimpinek tünt.Elmentek Margitszigetre sétálni,akkor úgy tünt,nem lesz semmi az egészből.Rá 1 hónapra felhívta a pasi,hogy mégis szeretne találkozni anyuval.Ez 2 éve volt.Azóta is együtt vannak,vannak persze viták(hol nincs)össze nem is akarnak költözni,de jólérzik magukat együtt,voltak nyaralni is.
2. történet.A legjobb barátunk(30 éves)ugyancsak neten keresztül találta meg a párját lassan 4 éve.Azóta összeházasodtak és 2 hónapos a kisfiuk.
3.történet,a sajátom(31 éves vagyok)Én egy Rapid Randi nevezetű társkereső "rendezvényen" találtam meg a párom,lassan 5 éve és van egy kislányunk aki 13 hónapos.
Sztem mutasd meg a hozzászólásokat neki!Hátha rájön,hogy várni a Nagy Ő-re badarság,elé kell menni.Ráadásul viszonylag fiatal az anyukád,előtte áll még az élet,(pláne,hogy te már kirepültél),akár utazgathat is,ha talál egy párt akivel lehet...
Szerintem a társkeresők semmire nem jók.
Inkább el kéne járnia szórakozni. Anyukám is egy diszkóban ismerte meg a nagy Ő-t, 48 évesen, azóta is (másfél éve) jól megvannak:D
13:34 vagyok,,,jók vagy nem a társkeresők én akkor is hasonlón találtam meg a párom de nem neten,,,bár részemről 3éve barátságnak indult,,a kitartásának köszönhetően több mint 1 éve 1 pár vagyunk!
43 éves nő vagyok a párom pedig 40éves...
Köszönöm! A donnalight más mint a donna.hu?
Csak mert utóbbit ismerem, oda én is regisztrálva vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!