Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám az imént sírva hívott...

Anyukám az imént sírva hívott fel, hogy még mindig nem talál senkit magának. Hogyan tudok neki segíteni? A társkereső oldalakban nem hisz, és nem is regisztrál sehová, csak abban bízik, hogy a munkahelyére beállít a nagy Ő.

Figyelt kérdés
Rossz így látni, mert imádom, és feladnám a saját boldogságomat azért hogy neki jó legyen!! Eddig sosem volt olyan igazi kapcsolata, ami boldog és felhőtlen lett volna, pedig egy tündéri, kedves, barátságos és szép nő. Hogy segítsek, mit csináljak?
2009. dec. 9. 12:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Én nem magyar oldalon regeltem anno, szóval nem tudok ajánlani, viszont hallottam, hogy a nőklapjának a társkeresőjére sokan regelnek, de ott sok a csaló, nem nagyon érdemes. Ott sok ismerősöm pórul járt már, de láttam már jó társkeresőket.
2009. dec. 9. 13:29
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

szerelem.hu

de vigyázz csalók mindenhol vannak,,,ügyesen szűrd ki őket!!!Én is jó ötletnek tartom,hogy keress így valakit anyukádnak!

2009. dec. 9. 13:34
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Hát...Arra várni,hogy a sültgalamb a szájába repüljön...És nem tesz semmit érte,akkor ne panaszkodjon.Bocsi,hogy csak így leírtam.

Az anyukám elég zárkózott típus volt.(54 éves,akkor még molett volt,azóta lefogyott) Miután meghalt a barátja,4 év után felrakta magát egy 1-2 társkereső oldalra,mondván veszteni valója nincs.Természetesen jöttek ilyen-olyan emberek,jóval(20 évvel)fiatalabbak is.Volt akit lerázott,volt akit magában kinevetett stb.Legalább lefoglata magát és néha jót mulatott a pasikon magában.Aztán egyszercsak(kb.fél-1 év) jelentkezett egy pasi aki szimpinek tünt.Elmentek Margitszigetre sétálni,akkor úgy tünt,nem lesz semmi az egészből.Rá 1 hónapra felhívta a pasi,hogy mégis szeretne találkozni anyuval.Ez 2 éve volt.Azóta is együtt vannak,vannak persze viták(hol nincs)össze nem is akarnak költözni,de jólérzik magukat együtt,voltak nyaralni is.

2. történet.A legjobb barátunk(30 éves)ugyancsak neten keresztül találta meg a párját lassan 4 éve.Azóta összeházasodtak és 2 hónapos a kisfiuk.

3.történet,a sajátom(31 éves vagyok)Én egy Rapid Randi nevezetű társkereső "rendezvényen" találtam meg a párom,lassan 5 éve és van egy kislányunk aki 13 hónapos.

Sztem mutasd meg a hozzászólásokat neki!Hátha rájön,hogy várni a Nagy Ő-re badarság,elé kell menni.Ráadásul viszonylag fiatal az anyukád,előtte áll még az élet,(pláne,hogy te már kirepültél),akár utazgathat is,ha talál egy párt akivel lehet...

2009. dec. 9. 13:35
 14/27 A kérdező kommentje:
Ha rólam lenne szó, már rég regisztráltam volna magam az összes ilyen oldalon, de sajnos ő hajthatatlan. Meg 2 hetente van 1 szabadnapja, szóval iszonyt sokat dolgozik. Nem tudom mi lehet a dolog mögött, hogy miért nem akar, lehet volt már valaki aki itt ismert meg és csalódott. Erről nem beszélt. Bárcsak valóra válna ha ezt kérném karácsonyra a Jézuskátó!
2009. dec. 9. 13:45
 15/27 A kérdező kommentje:
JézuskátóL
2009. dec. 9. 13:46
 16/27 anonim válasza:
86%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, hogy mutasd meg neki az itteni hozzászólásokat, talán rájön, hogy az társkereső nem is olyan rossz dolog. Én lassan 9 éve egy társkereső irodában találtam meg a páromat. 2,5 éve házasok vagyunk, van egy 1,5 éves kislányunk. Részemről a társkereső irodát tudom ajánlani és egy kis segítséget, aki kézenfogja anyukádat és elviszi oda, esetleg segít a választásban is. Ha annak idején ezt nem teszi meg velem a barátnőm és a párja, akkor nekem sincs most egy tüneményes gyönyörű kislányom.
2009. dec. 9. 13:52
 17/27 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a társkeresők semmire nem jók.

Inkább el kéne járnia szórakozni. Anyukám is egy diszkóban ismerte meg a nagy Ő-t, 48 évesen, azóta is (másfél éve) jól megvannak:D

2009. dec. 9. 14:04
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

13:34 vagyok,,,jók vagy nem a társkeresők én akkor is hasonlón találtam meg a párom de nem neten,,,bár részemről 3éve barátságnak indult,,a kitartásának köszönhetően több mint 1 éve 1 pár vagyunk!

43 éves nő vagyok a párom pedig 40éves...

2009. dec. 9. 14:07
 19/27 anonim válasza:
86%
Hát nálam a myvip a nyerő nem mintha az lenne de ott találtam meg életem szerelmét.. De www.donnalight.hu itt fog találni ebbe a korosztályba:D
2009. dec. 9. 14:09
 20/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm! A donnalight más mint a donna.hu?

Csak mert utóbbit ismerem, oda én is regisztrálva vagyok.

2009. dec. 9. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!