Lehet félek a házasságtól, ezért álmodom ezeket?
Van egy végtelenül rendes, aranyos párom akivel hamarosan összeházasodunk (január elején).
Viszont mostanában furcsákat álmodok vele kapcsolatban, hogy pár példát említsek:
-volt hogy álmomban megcsal egy férfival (a 3. személy egy közös barátunk, más közös barátunk nincs is, így valószínűleg ezért vele, nem a neme miatt)
-volt hogy álmomban elkezdett velem kiabálni, mert nem jól teregettem ki a ruhákat és nem találja a zoknijának a párját.
Miután felébredek, az álmok hatására elkezdek haragot érezni párom iránt, aztán ráeszmélek, hogy ez nem is történt meg.
Ő pont az ellentéte, a hűséget mindenek előtt elve és nem hogy veszekedni, de a hangját nem emelte még fel rám.
Biztos vagyok benne, hogy szeretem és várom nagyon a napot, hogy papíron is együtt legyünk.
én akkor kaptam ilyen álmot, amikor a párom megcsalt. viszont én felébredve röhögtem is rajta, hogy ilyen nincs is :) hát rögtön másnap ki is derült.
az álmok megérzéseket is takarnak. megérzések meg valóban csak akkor jönnek, ha semmilyen előítéleted, gondolatod nincs afelől, szóval nem vagy féltékeny, meg semmi, teljesen tiszta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!