Ha a párom durván beszél velem aznap, vagy veszekedtünk akkor mindig azt álmodom hogy megcsal. Miért?
ezek a veszekedések úgy zajlanak legtöbbször pl hogy megbeszéljük, hogy beszélünk telon, előre örülök, várom, hogy csevegünk, beszélgetés közben kiderül, hogy ő ingerül, kilyukadunk egy értelmetlen veszekedésbe, letesszük.
vagy dolgozom, este találkozunk én egésznap ezt a pillanatot vártam, örömmel találkozok, és ő megint lehoz ezzel azzal.
ilyenkor mindig felborul valami biztonságérzetem, vagy nem tudom (pl hogy én úgy örülök neki, mint először, ő meg nem, nem villanyozom fel, voltaképp pofára esek a szerelemben)
szóval ezek után jönnek ezek az álmok.
ha jobban elhúzódik a dolog az álmok mindennaposak lesznek, nem egyszer ébredtem sírva hajnalban, ami a páromat idegesíti (először még kérdezte mi baj, később már zavarta, hogy nem tud tőlem aludni)
most én nem vagyok normális?
Ezt a pároddal kell megbeszélned. Szerintem azért álmodsz ilyeneket, mert párod nem biztosítja számodra azt a fajta kapcsolati biztonságérzetet amit te elvárnál tőle. Ezért mindig a legrosszabbra gondolsz, hogy megcsal.
Szerintem a kommunikáció köztetek, elég zavaros ilyen szempontból. Ezeket el kellene mondanod a párodnak, hogy az ilyen viselkedés mit vált ki belőled. Ha tényleg szeret megérti.
Pl. nekem is voltak ilyen problémáim, és bármi aprócska gondom volt a kapcsolatommal kapcsolatban, azt mindig megbeszéltem a párommal, aki türelmesen meghallgatott, és megnyugtatott. Sokkal megnyugtatóbb a pároddal megbeszélni, mint idegenektől tanácsot kérni.
szóval akkor mégsem vagyok ideggyenge vagy ilyesmi
hanem ez természetes (csak eddig soha egy kapcsolatomban nem volt ilyen, csak 1szer szakítás után)
Ez a fiú nem szeret már téged,ha szeretne, ha sírsz,megkérdezné mi a baj,meghallgatna,törödne veled,nem azon puffogna hogy nem hagyod aludni,aludni akar melett,de nem veled,nem oknélkül álmodsz ilyet,a tudatalattid már érzi,hogy ő már nem úgy érez irántad.
"Én úgy örülök neki, mint először, ő meg nem, nem villanyozom fel"
Itt a lényeg és ki is mondtad,és már érezd is...
néha nem jó ez a tudatalatti
ha nappal veszekszünk még éjszaka is szenvednem kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!