Miért álmodom a volt pasimmal?
Több, mint 3 éve szakítottunk, rögtön neki is, és nekem is lett másik kapcsoltunk. Ők azóta már szakítottak, én férjhez mentem:)
Minden téren elégedett vagyok a férjemmel, nagyon szerelmesek vagyunk. A volt pasim napközben eszemben sincs, viszont nagyon sokat álmodom vele...
Ő mondta még nekem anno, hogy az, akivel álmodunk, sokat gondol ránk a valóságban, azért van.
Szerintetek?
Szerintem nagyon ragaszkodtál hozzá azért álmodsz róla.
Én is álmodom néha a volt barátommal pedig mi már 6! éve szakítottunk, és férjnél is vagyok!
Úgy, hogy lezárod magadban, megválaszolod magadnak, hogy miért alakult így, levonod a tanulságokat és végül ELFOGADOD.
25 N
"ELFOGADOD"
Én léptem ki abból a kapcsolatból, mert én nem éreztem azt, hogy értelmes jövőnk lenne együtt..A szerelem részemről még a kapcsolat alatt elmúlt.
"nem gondoltad végig a kapcsolatot amikor szakítottál, nem elemezted ki magadban, nem ismerted fel a tanulságokat, nem kerültek helyre a dolgok, nem integráltad be az életedbe vagyis nem igazán zártad le"
Kb. 8x szakítottunk, a végén már belefáradtam, és értelmetlen volt. Kiábrándultam, már nem láttam a férfit olyan csodás lénynek, sőt, inkább irritált a stílusa, és ahogy bánt/beszélt vele.
Hadd ne kelljen már bizonygatnom, hogy életem lehető legjobb döntése volt, h szakítottam vele, és csak azt bánom, hogy nem az első szakításnál lett végleg vége. Csak mindig hagytam hogy visszasírja magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!