Gondolkodtál már ezen? Mi lenne az?
Ha hirtelen menekülnöd kéne, és alig van pár perced össze kapkodni azt a pár dolgot, ami nagyon fontos lenne mi lenne az?
ne olyat írj h a szájfényem, mert sztem ha menekülnöd kéne, nem az lenne a legfontosabb dolgod
tisztába vagytok vele, mi lenne akkor a legfontosabb?
tom h hülye kérdés, de bármikor jól jöhet, ha tudod
Hát nem tudom amit találnék és fontos, de a vadászpuskát, az egyiket biztos egy doboz lőszerrel (jól jöhet bármikor):)
Látod sosem tudod hogy mikor jön jól ha vadász vagy:)
Na mondjuk.
felkelnék északa mert égne a ház.
elkapnám a telefonomat,a kispárnámat(tudom nagyon hülyén hagnzik,de apukámtól kaptam és anélkül képetelen vagyok bármit is csinálni,imádom apukámat,és mindig viszem magammal mindenhova,messze lakik és így segít emlékezni,szerintem ez a legfontosabb tárgyam,na mindegy)szóval értesíteném gyorsan anyuékat meg tesóm ha nem ébredtek volna fel,elökapnám a koffert,megmarkolnék egy marok bugyit,betétet+tampont,egy marok ruhát aztán ki a hütöbe és beleborítanám szerintem az egész hütöt a kofferbe,meg kenyér,addig tesóm gyorsan meg anyuék vizet töltenek,hoznak ök is egy marok ruhát,gyorsan cipzár,és usgyi kifele...(megoldanánk 2 perc alatt;))
ha meg menekülni kéne..akkor hümm..ki menekülni elöször fognék egy kést mindenesetre meg telefon,ha kitudok menekülni elszaladok és rendört hívok,ha nem tudok kimenekülni kénytelen lennék elbújni valamerre,kés vagy akármi a kezembe,és megpróbálnám uralni a helyzetet,majd a saját csapdájába csalni..
ha meg mondjuk árvíz lenne,akkor ugyanazt,mint az égö háznál+ a jó csónak ami itt áll a pincébe!!! meg esernyöö :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!