Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondolkodtál már ezen? Mi...

Gondolkodtál már ezen? Mi lenne az?

Figyelt kérdés

Ha hirtelen menekülnöd kéne, és alig van pár perced össze kapkodni azt a pár dolgot, ami nagyon fontos lenne mi lenne az?

ne olyat írj h a szájfényem, mert sztem ha menekülnöd kéne, nem az lenne a legfontosabb dolgod

tisztába vagytok vele, mi lenne akkor a legfontosabb?

tom h hülye kérdés, de bármikor jól jöhet, ha tudod

2009. nov. 15. 19:12
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Hát én ilyen zombis menekülős cuccra gondolok..

Szóval..

Táska-> a házban található összes kés, olló és a garázsból pár dolog.. :D

Az tuti, hogy raknék el legalább 2 üveg mentes vizet, egy kis kaját, gézt, telefont, telefonkönyvet XD, 1-2 üveg házi pálinkát (+60-70%os alkoholt.)+vmi rongy+öngyújtó.. Máris tudok zombit robbantani. :D elemlámpát meg 1 pulcsit estére.. XD

2009. nov. 21. 18:19
 32/53 anonim ***** válasza:
a legfontosabbat felejtettem el, kocsikulcs+pót kocsikulcs.. Ha elhagynám menekülés közbe az egyiket.. :DXD Na meg mellé a kocsi. :D
2009. nov. 21. 18:19
 33/53 anonim ***** válasza:
Gyorsan előkotornék egy nagy utazótáskát, és beletenném a 2 cicámat, pár könyvet, egy kis élelmet, és persze a kutyámat sem hagynám otthon! :)
2009. nov. 21. 18:38
 34/53 anonim ***** válasza:

Ilyenen már én is gondolkoztam. De én tűzvész kapcsán.

És vinnék: bankkártya(bár ha a bankautomata is elég, akkor az már ciki), 2 öltözet ruha(valami kivágott felső--> ez vészhelyzet esetén,s amíg vannak férfiak a Földön mindig jól jön), kés, fenőkő (csak mert a sok nyershústól gyorsan kopik a kés éle :D), bakancs, gyufa, tampon(mivel lány vagyok).

2009. nov. 21. 18:48
 35/53 anonim ***** válasza:
hát gyorsan belenyúlnék a hűtőbe, kamrába, és amennyi a hátizsákomba belefér+meleg ruhák, pénz és mobil töltővel mindenképp!
2009. nov. 21. 19:24
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
babapiskóta+lóvé+telefon..ja anyám hozná a lóvét XD ő is menekülne és nem csak én?vagy én előle menekülnék??XD:P
2009. nov. 21. 21:18
 37/53 A kérdező kommentje:
hát nem tom ha otthon van anyud menekülhet veled:)mért ne:)
2009. nov. 22. 10:00
 38/53 anonim válasza:
én pénzt pulcsit és telefont ennyi :D
2009. nov. 22. 15:15
 39/53 anonim ***** válasza:

Felkapnám a laptopom és uzsgyi :D

1x már elszállt az asztali gép vinyója...

addigi életem mindene benne volt képek stb.

2009. nov. 22. 16:07
 40/53 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ennyire képtelenek vagytok elszakadni a civilizációtól!! Telefonnal, meg laptoppal úgysem mentek semmire! Ha történik egy ilyen, akkor úgyis ki kell lépnetek a kibervilágból. Akkor fog majd nektek igazán hiányozni is Meggájvör!
2009. nov. 22. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!