Gondolkodtál már ezen? Mi lenne az?
Figyelt kérdés
Ha hirtelen menekülnöd kéne, és alig van pár perced össze kapkodni azt a pár dolgot, ami nagyon fontos lenne mi lenne az?
ne olyat írj h a szájfényem, mert sztem ha menekülnöd kéne, nem az lenne a legfontosabb dolgod
tisztába vagytok vele, mi lenne akkor a legfontosabb?
tom h hülye kérdés, de bármikor jól jöhet, ha tudod
2009. nov. 15. 19:12
11/53 anonim válasza:
bicska,teló(sztem nem nagyon fontos, de azért vinném:D), pénzés 1 hátitáskába belepakolnék pár ruhát(azis fontos ám:D) és 1 kis kaját
12/53 anonim válasza:
mp4,számitógép,telefon,playstation,gitár,ruhák,tesóm,macskám,egerem,macim,fogkefém,stb :D
13/53 A kérdező kommentje:
és te ezt pánik helyzetbe betudnád pakolni?
2009. nov. 15. 19:51
14/53 anonim válasza:
Én pánikbeteg vagyok,mire véget érne a roham,már rég nem élnék,ha mégis mobil,pénztárca,egy gázpisztoly,konyhakés(túlélés,önvédelem) pár ruha,és egy felhúzhatós mentőmellény. :)
15/53 anonim válasza:
hááááát igen, terjedne az AIDS és születnének a gyerekek, mint az állat! Óvszert senki se visz? :D
16/53 anonim válasza:
miért kell menekülni???szembe kell szállni!!!"gyáva embernek nincs hazája"
17/53 anonim válasza:
hát szállj szembe egy tornádóval, kíváncsi leszek ki győz! :P
18/53 anonim válasza:
Mindenek előtt reflexből zsebre vágnám a tengerimalacomat a pénztárcámmal és a mobilommal együtt, de az irataimat is elsüllyeszteném a belső zsebemben:)
19/53 anonim válasza:
összeciccezném a cicáimat. és egy dobozba vinném őket közben hátizsákot megtömném 1-2 ruhával kajával vinnék egy öngyújtót telefonom gyors ugranék még töltőért is. egy kis papírzsepi és kész. na meg persze víz. (akváriumban éltek hogy egyikőtök sem vinne vizet? :) )
20/53 anonim válasza:
Én a nagy sietségben azt sem tudnám mit kapjak fel, azt sem tudnám hol vagyok XD de azért tudnám hogy valamit gyors felkell kapjak, de biztos csak hülyeségeket vinnék xD mert felsem fognám mit vigyek...!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!