Hát én már gondolkoztam ezen olyan formában hogy mit mentenék ki ha éjjel arra ébrednék hogy ég a ház. És nem jutottam semmire, mert minden tárgyam nagyon fontos nekem (nincs sok dolgom, csak ami tényleg szükséges). Pl a telefon az könnyő, mert úgyis mindig zsebbe van, de igazán nem tudom... A kutyáim nemhogy hoznám de nem tudnám levakarni magamról őket, ők a legfontosabbak. A macskát is felkapnám. Amúgy a kutyáim "nagyon szeretik az embereket" szal még meg is védenének.
2009. nov. 16. 15:34
22/53 anonim válasza:
de mért kellene menekülnöm?mert valaki rámtör hogy meg akar ölni vagy mert hurrikán jön vagy mi?:'D
ha valaki rám akarna törni akkor szerintem telefon,pénz,pár ruha ami a kezembe akad..
2009. nov. 16. 16:23
23/53 A kérdező kommentje:
igazából rátok bízom mért akartok menekülni:)
csak kivi voltam h az emberek tisztába vannak e ezekkel, h ha sars úgy hozná tudnátoke hogy reagálni
2009. nov. 16. 16:33
24/53 anonim válasza:
Lehet,hogy hülyének néztek,de én a labellom nélkül soha sehova nem megyek.Amúgy meg felkaonám a retikülömet,abban benne van pénztárca személyes írat,pzs stb.Tudom,hogy nem ezek a legfontosabb dolgok,de én biztos,hogy ezeket vinném.:))))
2009. nov. 16. 19:37
25/53 anonim válasza:
Telefon, macska, kabát, pénz és ami a közelben van és ki is tudom vinni.
2009. nov. 17. 16:16
26/53 anonim válasza:
Ja, ha az iskolai felszerelésem van a közelben lelönteném olajjal, és aztán hagynám csak ott. :)
2009. nov. 17. 16:19
27/53 anonim válasza:
Telefon,bérlettok (benne diáki,személyi,minden),pénz,a kabátom és ha olyan helyzetben vagyok akkor mondjuk egy olló vagy kés:D
2009. nov. 17. 19:15
28/53 anonim válasza:
Ha mondjuk meg akarnak ölni, akkor semmit. Bizonyára a gyilkos nem azért jött, hogy megölje a kutyáimat. Ilyen helyzetben gondolkodás nélkül átrohannék a szomszédhoz. Ha viszont égne a ház, akkor fognám a táskám, gyorsan beletuszkolnám a pénzem, a mobilom, az irataim, a fényképezőm, pár jó könyvet, és egy mappát, amiben benne van a családfám, pár fénykép/irat, és a legtöbb rajzom/írásom. Vinném magammal a teknősömet is, a kutyák meg jönnének úgyis maguktól. Ha viszont csak egyetlen egy dolgot tudnék vinni, nem tudnék dönteni... Talán a telefont választanám, az a legfontosabb (már az állatokon kívül, de azokat most nem számítom bele), abban vannak a számomra fontos emberek elérhetőségei, szóval azt mindenképpen vinném.
2009. nov. 17. 19:32
29/53 anonim válasza:
notebook
meg persze a szájfény :D
2009. nov. 18. 14:19
30/53 anonim válasza:
Szerintem is tökre attól függne, h mi elől menekülnék. Ha meg akarnának ölni nemhiszem h vinnék bármit is, max gyorsan felkapnék egy kést aztán futás. Ha a ház égne... mondjuk én először akkor már megpróbálnám eloltani, mert csaknem hagynám h egy kis tűz miatt az egész leégjen xd
Ha jönne az árvíz akkor valami meleg holmit, telót, kutyát macskát, gitárt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!