Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondolkodtál már ezen? Mi...

Gondolkodtál már ezen? Mi lenne az?

Figyelt kérdés

Ha hirtelen menekülnöd kéne, és alig van pár perced össze kapkodni azt a pár dolgot, ami nagyon fontos lenne mi lenne az?

ne olyat írj h a szájfényem, mert sztem ha menekülnöd kéne, nem az lenne a legfontosabb dolgod

tisztába vagytok vele, mi lenne akkor a legfontosabb?

tom h hülye kérdés, de bármikor jól jöhet, ha tudod

2009. nov. 15. 19:12
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Hát én már gondolkoztam ezen olyan formában hogy mit mentenék ki ha éjjel arra ébrednék hogy ég a ház. És nem jutottam semmire, mert minden tárgyam nagyon fontos nekem (nincs sok dolgom, csak ami tényleg szükséges). Pl a telefon az könnyő, mert úgyis mindig zsebbe van, de igazán nem tudom... A kutyáim nemhogy hoznám de nem tudnám levakarni magamról őket, ők a legfontosabbak. A macskát is felkapnám. Amúgy a kutyáim "nagyon szeretik az embereket" szal még meg is védenének.
2009. nov. 16. 15:34
 22/53 anonim ***** válasza:

de mért kellene menekülnöm?mert valaki rámtör hogy meg akar ölni vagy mert hurrikán jön vagy mi?:'D

ha valaki rám akarna törni akkor szerintem telefon,pénz,pár ruha ami a kezembe akad..

2009. nov. 16. 16:23
 23/53 A kérdező kommentje:

igazából rátok bízom mért akartok menekülni:)

csak kivi voltam h az emberek tisztába vannak e ezekkel, h ha sars úgy hozná tudnátoke hogy reagálni

2009. nov. 16. 16:33
 24/53 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy hülyének néztek,de én a labellom nélkül soha sehova nem megyek.Amúgy meg felkaonám a retikülömet,abban benne van pénztárca személyes írat,pzs stb.Tudom,hogy nem ezek a legfontosabb dolgok,de én biztos,hogy ezeket vinném.:))))
2009. nov. 16. 19:37
 25/53 anonim ***** válasza:
Telefon, macska, kabát, pénz és ami a közelben van és ki is tudom vinni.
2009. nov. 17. 16:16
 26/53 anonim ***** válasza:
Ja, ha az iskolai felszerelésem van a közelben lelönteném olajjal, és aztán hagynám csak ott. :)
2009. nov. 17. 16:19
 27/53 anonim ***** válasza:
Telefon,bérlettok (benne diáki,személyi,minden),pénz,a kabátom és ha olyan helyzetben vagyok akkor mondjuk egy olló vagy kés:D
2009. nov. 17. 19:15
 28/53 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk meg akarnak ölni, akkor semmit. Bizonyára a gyilkos nem azért jött, hogy megölje a kutyáimat. Ilyen helyzetben gondolkodás nélkül átrohannék a szomszédhoz. Ha viszont égne a ház, akkor fognám a táskám, gyorsan beletuszkolnám a pénzem, a mobilom, az irataim, a fényképezőm, pár jó könyvet, és egy mappát, amiben benne van a családfám, pár fénykép/irat, és a legtöbb rajzom/írásom. Vinném magammal a teknősömet is, a kutyák meg jönnének úgyis maguktól. Ha viszont csak egyetlen egy dolgot tudnék vinni, nem tudnék dönteni... Talán a telefont választanám, az a legfontosabb (már az állatokon kívül, de azokat most nem számítom bele), abban vannak a számomra fontos emberek elérhetőségei, szóval azt mindenképpen vinném.
2009. nov. 17. 19:32
 29/53 anonim ***** válasza:

notebook

meg persze a szájfény :D

2009. nov. 18. 14:19
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tökre attól függne, h mi elől menekülnék. Ha meg akarnának ölni nemhiszem h vinnék bármit is, max gyorsan felkapnék egy kést aztán futás. Ha a ház égne... mondjuk én először akkor már megpróbálnám eloltani, mert csaknem hagynám h egy kis tűz miatt az egész leégjen xd

Ha jönne az árvíz akkor valami meleg holmit, telót, kutyát macskát, gitárt.

Zombik ellen géppisztolyt, H1N1 ellen oltást xd

2009. nov. 18. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!