Ki HOGY kezeli a nagy bánatot?
Figyelt kérdés
Szóval ha valami igazán rossz dolog történik vele vagy valami oltári nagy szívás ,elveszít valamit pl.: sok pénzt, elhagya a felesége stb.. szoval ha valami tényleg elszomorito és bánatos dolog történik vele? Mivel gyogyitja magát ? :)2009. nov. 12. 20:44
11/14 anonim válasza:
Változó, hogy melyik bánatot hogyan.
Nekem nem segít, ha úgy teszek, mintha meg sem történt volna. De igyekszem elkerülni, hogy olyanokat zaklassak vele akiknek ez nyaggatás lenne...
Általában sokat rágódom rajta, számtalan megoldási módot keresek, aztán amelyiket helyesnek látom azt használom... utána pedig bánom, miért nem máshogy csináltam. :)
12/14 anonim válasza:
én a negatív érzéseimet ( pl:. szomorúság, harag) nem mutatom ki. sajnos már kezd felhalmozódni bennem a feszültség és már nem könnyen bírom, de muszáj. nem tudom miért, de egyszerűen nem szeretném magamat sírni hallani.
13/14 anonim válasza:
Gyógyítás?? Inkább pillanatnyi kezelésnek mondanám. Lehet, hogy szánalmas, de veszek egy zacskó csipszet, csokikat, cola-t, és hajnalig dvdzek kis golyóba kuporodva:D Nekem segít. De csak pillanatnyilag.........
14/14 anonim válasza:
Szia. Engem eddig egyszer ért olyan dolog, amit lehet nagy bánatnak nevezni. Meghalt a bátyám.... Természetesen úgy kezeltem, ahogy mindenki kezelné. Összeomlottam, sírtam-sírtam-sírtam, majd lassan elkezdtem megtalálni önmagam és ismét szóba állni az emberekkel. Nagyon nehéz még mindíg és az is marad, de az élet nem állhat meg... Fel kell tudni állni a padlóról. Üdv: Gyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!