Ki HOGY kezeli a nagy bánatot?
Figyelt kérdés
Szóval ha valami igazán rossz dolog történik vele vagy valami oltári nagy szívás ,elveszít valamit pl.: sok pénzt, elhagya a felesége stb.. szoval ha valami tényleg elszomorito és bánatos dolog történik vele? Mivel gyogyitja magát ? :)2009. nov. 12. 20:44
1/14 anonim válasza:
Szerintem különbéget kell tenni elszomoritó és elszomoritó dolgok között...mondjuk ha megyek az utcán és elveszitek 2oooo ft-ot akkor ideges leszek, és utálom magamat érte...de azért egészen más dolog, ha elhagy a párom...vagy egy közeli rokonom monfjuk meghal...na az bánat...de a pénzért én még életemben nem bánkódtam, mert mindig lesz valahogy...
am. beszélni szoktam a barátaimmal, párommal ha szomorú vagyok, nem tartom magamban, nem sajnálom magam, kibeszélem és kész...az idő meg általában enyhiti a dolgokat...
2/14 anonim válasza:
Én kiirom magamból. Az sincs kizárva, hogy akit illet ezt az irást meg is kapja!
3/14 anonim válasza:
én már sehogy, megszoktam a szart.
4/14 anonim válasza:
amikor szomorú vagyok valami miatt mindig eszembe jut hogy ha egész nap szoromkodok akkor aza nap pocsékba megy..szal ha rossz dolog történik akor is egész nap jó kedvem van és majd este vagy hajnalba kisirom magam:)
5/14 anonim válasza:
Megrugdosom a falat :X Am hatásos! Néha azt is megrugdosom aki miatt bánatos vok az még hatásossabb XD
16/F
7/14 anonim válasza:
Bár egyáltalán nem jó és helyes megoldás, de elvonulok a világtól, vissza a kis szánakozó magányomba. Eddig kétszer is volt úgy, hogy egyszerre jött össze minden. Az első esetnél előbb kirúgtak, majd este szakított velem a nőm, és pénzem sem volt de valami rohadtul nem. A második esetben előbb szakított velem a csajom, aztán másnap rúgtak ki :-D És akkor is csóri voltam. 25 éves férfi létemre háztartási kekszen és Filmmúzeumon éltem egy hónapig és senkivel nem beszéltem, még a szüleimmel sem, pedig ők aztán tényleg csak segíteni akartak, semmi közük nem volt az egészhez. Szánalmas.
9/14 anonim válasza:
elmegyek bulizni beszívok beb*szok aztán másnap estig alszom.
10/14 anonim válasza:
én már mindent egyszerűen fogok fel és sírni sem tudok. megígértem magamnak még anno hogy nem fogok sírni ha csak nem a szüleim halnak meg, vagy a legjobb barátaim,a párom.. elhagytam őt, borzasztóan hiányzott és még mindig szeretem ő is ugyanígy érez de megcsalt és nem bocsátom meg neki, úgy hogy nem bánkódok élem az életem tovább, legfeljebb könnyek jöttek a szemembe párszor, de sírni nem sírtam.. :) kicsit ilyen érzéketlen bunkó a felfogásom ilyenkor, de ez segít könnyen átvészelni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!