Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki hogyan kezeli az indulatait...

Ki hogyan kezeli az indulatait? Fejleszthető az önuralom?

Figyelt kérdés
Borzasztó indulatos vagyok, semmi perc alatt iszonyat dühkitöréseim lesznek és olyankor semmi sem szent. A szeretteimmel pláne szörnyen bánok ilyenkor. A tízig számolás és a mély levegővétel nem jött be, ezek olyanok mint a bombánál az időzítés. Ötletek?
2009. ápr. 23. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Próbáld valami mással levezetni a dolgot. Nekem bejött. Jó idő van, lehet otthon dolgozni, kertészkedni. Pl. az ásás elég jó dolog. Kaszálás, sarlózás :)

Vagy járj el futni, azt is szoktam. Esetleg csinálj magadnak bokszzsákot. Azt verheted, jót tesz. Azt nem tudom, mit tölts bele, ilyenem még nincs, csak tervben.

Hosszú folyamat lesz, de én már most érzem a változást. Nem durran el olyan hamar az agyam, mint eddig.

2009. ápr. 23. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Ha engem valaki felhúz nagyon, akkor még mielőtt robbannék, otthagyom szó nélkül az illetőt és elszívok egy cigit! Ha nagyon felhúz az ember, akkor meg egy spanglit gyújtok meg XD Így mostanában alíg várom, hogy felhúzzon valaki! XD
2009. ápr. 23. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

amikor már majdnem durransz a dühtől, szépen vonulj el valahova és üss, vagy marcangolj szét valamit, amit már nem használsz.

pl.:használt ruha, karton vagy ilyesmi.

Vagy menj el futni.

2009. ápr. 23. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
:D
2009. ápr. 23. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon idegbajos vagyok.XD vmikor nagyon hamar felkapom a vizet.. és már egy párszor a telefonom bánta..:( mert nekidobtam a falnak.xD
2009. ápr. 23. 19:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azt hiszem maratoni futó leszek :DD
2009. ápr. 23. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálam csak az a baj evvel, hogy amikor nagyon feldühítenek eszembe sem jut, hogy van más megoldás azon kívül, h

1 leüvöltöm

2 elküldöm a p*csába

2009. júl. 7. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!