"Antennáimmal" érzékelem mások érzéseit, indulatait. Más is van így?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 04:28
3/8 A kérdező kommentje:
Például szavak nélkül,pusztán a jelenléte mindenféle megnyilvánulás nélkül elárulja a gondolatait.
Vagy beszélgetés közben a kimondatlan szavakat is "érzem".
2009. aug. 11. 05:42
4/8 anonim válasza:
Persze, az ember arckifejezése, mozdulatai, testtartása, stb mindent elárul, nem muszáj őket szavakba önteni
5/8 anonim válasza:
rengetegszer volt olyanom, hogy valami hülyeséget akartam mondani tanórákon (mikor még tanultam) ahogy épp kimondtam volna, épp beköpték azt a gondolatot, poént amit ÉPPEN mondani akartam. mostanában is előfordul, ritkábban mint rég, de bőven előfordul most is. vagy hangosan gondolkodom, vagy érzem más gondolatát. néha megijeszt.
6/8 anonim válasza:
nálam ilyenek nem történnek,de ha valaki szerelmes valakibe a társaságomban,akkor én még mielőtt mondanák meg érzem... pl. kb. 2-3 hete az 1ik legjobb barátnőmmel és 3fiú hawerral voltunk mikor meg kérdeztem a barátnőmet,h akar járni xy-al!? ő csak röhögött,h nem meg h ki mondta...stb. erre meg párnapja hallom a nagy hírt,h a barátnőm meg az a hawerom járnak! xD jah meg ez nem pontr ide illő... de nagyon sokszor van olyan,h az önökahuommal (2évvel fiatalabb nálam) ugyan arra gondolunk,meg ugyanaz jut eszünkbe... néha már szinte félelmetes! :)
8/8 anonim válasza:
az én antennám mást szokott jelezni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!