Van akit zavar ha meglátják meztelenül, akár a közeli hozzátartozók és ezt a témát tabuként kezeli?
Csak azért kérdezem,mert nálam baromira nem jön be ha bemászkálnak hozzám és épp fürdök v. alul öltözött vagyok,már 8 évesen kijártam,hogy nincs bemászkálás,amit be is tartanak.A haverjaimnál sem szokás ha mégis kell valami ismerik a kopogást.
De olvastam olyat ahol különböző nemű testvérek is mászkáltak egymáshoz meg a szülők,nagyszülők egyéb rokonok előtt is meztelenül már felnőttként is.
Ez nálunk sem szokás. A család női tagjai között azért lazább a helyzet, mi bemegyünk ha a másik öltözik pl, de más neműeknél ez kizárt!
Sógoroméknál viszont pont fordított a helyzet. Pl fürdik sógorom (25 éves felnőtt férfi) és anyukája, apukája, nővérei ki-be járkálnak. Ez engem irtóra zavarna.
22 L
Nálunk sem volt ilyesmi szokás. Már a 4 éves unokám sem tűri,hogy fürdéskor anyuján kívül más lássa meztelenül.
Szerintem ez a normális.
úúúú én nagyon utáloom
öltözöm a szobámban félmesztelen vagyok és bejön a bátyám hogy hova raktam a távirányitót -.-
fölkaptam valamit mongyuk egy takarót és elkezdtem vele ordibálni aztán lekevertem neki egyet rendszerint
azóta nem nagyon mer bejönni hozzám csak ugy:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__8..
Most kaptam ezt a linket én is,engem már nem érint az orvosi vizsgálat,de a kommenteknél kb. a 10-11 oldalon amiket írtak hogy hogyan zajlottak,marha durva.Nálunk semmi ilyen nem volt anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!