Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon zavar a hangom, mit...

Nagyon zavar a hangom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar magamban és az önbizalmam is a nullán van,mégpedig az,hogy alapvetően nekem mély a hangom és nem tudok kedves lenni,félek,hogy emiatt nem tetszek a fiúknak és nem kellenék nekik.Valaki legyen szíves mondjon valami ötletet,hogy hogyan változtassak és azt is,hogy a férfiak mind a kedves,vékony lányokat szeretik?
2011. jún. 6. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én vékony, kedves srác vagyok, de nem kellek egy lánynak sem a sz.r mély hangom miatt
2011. jún. 6. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezen nem tudsz változtatni. De tévhit, hogy a fiúk a csicsergős lányokat szeretik. Sokkal fontosabb szempontok vannak. Sok rendkívül szexi nőnek van búgó, mély hangja. Nézd csak meg a TV bemondókat.
2011. jún. 6. 13:03
 3/12 anonim válasza:
fogadd el magad olyannak amilyen vagy ha szeret téged akkor nem a hangodat fogja nézni hanem téged önmagad
2011. jún. 6. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Meg se szólalj vagy vegyél hangtorzítót [link]
2011. jún. 6. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
szíjjál héliumot
2011. jún. 7. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Most komolyan, ez zavar annyira?

Nem tudom, milyen a hangod, de magasságtól függetlenül lehet kellemes.

Pl:

http://www.youtube.com/watch?v=iGMwRdA0vZk

Amikor először néztem a videóit meglepődtem, mert nem ilyen hangot kapcsoltam egy ilyen lányhoz, de már azt mondom, jó hallgatni. =)

2011. jún. 7. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne szíjjál héliumot, csak hülyéskedtem. Most hallgatom 3x azt a videót amit az előttem szóló linkelt, annyira tetszik a hangja ennek a csajnak. Amúgy sok felnőttfilm színésznőnek is kicsit mélyebb hangja van és nagyon izgató. Csak a hangja is a bevezetőben, ha nem nézed. Most jöttem rá, hogy nekem nagyon tetszik, kellemesnek találom. Szóval ne zavarjon, hogy más lánynak kis csipogó nyivákoló hangja van. Ha szép vagy, meg nőies, akkor nagyon szexi tud lenni.
2011. jún. 7. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Hallod beleborzongok, belebizsergek annyira tetszik! :-)

Kösz 17:49, neked köszönhetően van egy jó napom!

2011. jún. 7. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Akkor már kívülről fújod a samponokat is? :D
2011. jún. 7. 18:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Annyira nem tudok jól angolul, meg nem is arra figyelek :-)

Igazából nem is figyelek, csak hallgatom, de nagyon jó, még mindigy. Másik videóját. Nem bírom megunni. Ahogy magyaráz, meg a hanglejtése, a hangja, húhh. :-D

2011. jún. 7. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!