Annyira zavar most mit tegyek?
Tudom,hogy egy baromian idióta kérdés,de hát idegesít
hogy rosszul sikerült a tablóképem.. :S:S
Olyan hülye vagyok,hogy ezzel foglalkozok,de egyszerűen nem hagy nyugodni!!!
Ott fog lógni év tizedekig a falon! Ráadásul nem is azt tették ki amit én kértem...Tegnap voltam bent megnézni a b.nőmmel. Kapásból 3 ember szólt le,hogy milyen kép ez...
El van retusálva piros rajta az orrom a hegye fehér,
Rózsaszínes lilás színnel van kifestve a szám,de fogszabim is van és ezért nem tudtam rendesen mosolyogni,
olyan csücsörítenék és ilyen p*csa szám van rajta...
A szemöldököm el van szedve,a hajam is hülyén van szétválasztva és az ingem is gyűrödt... :(
Olyan gáz,hogy kiírom ezt a kérdést,de annyira idegesít
hogy senki nem tudom elmondani,mivel mindenki hülyének néz...
Tudom,hogy nem vagyok normális de engem betegesen aggaszt,hogy így nézek ki rajta!!!
Mindenki látja meg minden. A tanárnő szerint is én vagyok a leggázabb!!
A kérdés az lenne,hogy mit tegyek ebben a "kellemetlen"
helyzetben,mivel a képemet már nem tudom kiszedni a tablóról,el kell valahogy fogadnom,hogy így marad...
Amúgy tökre nem élethű a kép... Még csúnya Betti is szebb
nálam!!! Olyan mintha egy csücsörítős kis p*csa lennék,aki agyonsminkeli magát,közben meg egy bányarém...
Valahogy el kel távolítani a suli faláról azt a tablóképet...Ha kell ellopom,vagy fel kéne gyújtani és akkor elégne a kép is... :O
Hát az enyémet úgy elcseszték,hogy borzalmas mikor megláttam csak néztem nagyokat... :O
Jó mondjuk tényleg nem tudok mást tenni,csak hogy elfogadom,
dehát mindenkinek olyan jó lett rajtam kívül :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!