Van akit zavar ha meglátják meztelenül, akár a közeli hozzátartozók és ezt a témát tabuként kezeli?
A meztelenség egy bizonyos mértékig természetes hacsak nem vagy nudista v. naturlaista vagy.
Szerintem nem normális dolog,ha nem vagy eleve nudista v. naturalista,hogy felnőtt nőkhöz bejárkál az apjuk,nagyapjuk és egyéb rokon.Vagy tök meztelenül megy el az apja előtt.A meztelenség mértéke és a szitú nem mindegy.Szerintem nem normális hogy a 18-25 éves v. még idősebb csaj tök meztelenül épp az apja előtt törölközik,v. az apa bennt van a fürdőben amikor a lány a fürdéshez készül.bocs de ez durva.
A te álláspontod is elfogadom,de szerintem akkor is baromi fura már hogy felnőtt lányokhoz bemászkáljon az apjuk,meg más rokon is.Még gyerekkoran megértem,de azt is csak egy bizonyos korig.
Nem neveltek szégyenlőségre egyébként,de örülök neki hogy van szeméremérzetem,mert így magam válaszhatom meg,hogy ki előtt vetközők le mindenféle zavar nélkül és például ha kisgyerekem lenne,azt se vinném a strandra meztelenül,mert attól hogy pici ne lássa bárki és akárki előtt nem öltöztettném,vetköztettném.
Nálam semmilyen olyan ismerős nincs,akiknél a bejárkálás normális lenne,ha kell bekopognak először,max. néha fiúknál van hogy az anyjuk bennt kever,de ott is kopog.
Fürdés után semmit sem szoktam felvenni, szóval látnak meztelenül. Nincs ebben semmi gáz dolog.
17/L
Nekem ez elég gáz,ugyanis nem vagyok mint írtam nem vagyok nudista,mert ott szokás ez az állandó meztelenkedés.De az igaz hogy nekik,hogy ez a normális,meg kimondottan ezt szeretik.De ez a társadalomnak egy nagyon kicsi rétege.
A hétköznapi családoknál ha bemennek a fürdőszobában mig más is van még ott,itt nem kicsi gyerekre gondolok,minimun kopognak.
Egyébként a másik életstílussal sincs bajom csak ott azt utálom,van akinek úgye otthon ez a normális és azt gondolja hogy felnőttként,főleg ha anya akkor már más gyerekhez is benyithat anélkül hogy odaszólna,v. megkérdezné,mert hogy neki is van gyereke,na egyedül ettől akadok ki,amikor meg sem kérdezik az embert.
Miért zavarna? Anyám ébreszt reggel, lát meztelenül, fürdés után is látnak meztelenül. Fél éve el volt törve mindkét kezem(leestem a lépcsőn), anyám öltöztetett, a nővérem mosta meg a farkam.... Erről ennyit.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!