Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy mindig...

Miért van az hogy mindig olyan lehangolt vagyok?

Figyelt kérdés
Szinte semminek se tudok örülni amikor kérdik hogy vagyok én mindig azt mondom hogy jol de közbe nincs is olyan nagy kedvem az élethez,pedig van munkahelyem társaságban vagyok a fizetéssemmel megvagyok elégedve,de egy valami hiányzik egy nő egy barátnő,21 éves vagyok de még nem volt barátnőm,általában mindig egyedül szeretem lenni a magányossá váltam,valyon egy nő tudna változtatni az életemen,mert igy elég unalmas.

#lehangoltság #magánnyosság
2013. okt. 17. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:

EGy baratno javithatna, de csak javithatna!

Valtoztatni az eleteden azt csak te tudsz, senki mas.

Nem masok fognak boldogga tenni, azt neked kene magadat.. el kene gondolkodnod miert vagy lehangolt..

mert annak oka van...pl rossz az idojaras, nincsenek olyan elfoglaltsagaid ahol pihenhetnel, kikapcsolodhatnal vagy

a leggyakoribb ok, hogy negativ az enkeped, es negativan gondolkodsz, minden rosszat felnagyitasz, onizalomhianyod van stb stb...

ha rajottel mi az ok, akkor az ellen kene tenni valamit hogy megvaltozzon..

2013. okt. 18. 02:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen általában mindig csak negativan gondolkodok probálom kiverni a fejemből a negativ gondolatokat de nem nagyon megy.
2013. okt. 18. 14:11
 3/8 anonim válasza:
Tegyél érte,hogy legyen barátnőd. Add önmagad,legyél boldog és ismerkedj.:)
2013. okt. 18. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor ott a megoldas......google kereso; negativ enkep, negativ gondolatok stb..rengeteg cikk es videot ad ki, ha olvasgatod es nezed oket biztos talalsz olyat ami segit neked, hogy valtoztass...de ha semmit se csinalsz, valoszinu magatol semmi se fog valtozni....
2013. okt. 19. 01:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Igy van igazad van
2013. okt. 19. 03:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy barátnő csak tüneti kezelés lenne. Először önmagadat kéne megtalálni, ahhoz pedig nem egy barátnő kell. Tessék sokat olvasni, új dolgokat kipróbálni. Új hobbik és ezeket egyedül, hogy tudd magad értékelni és ne másoktól függj, ne másoktól függjön a boldogságod. Hiába a társaság, ha nem szereted őket, hiába a munkahely, ha nem azt csinálod, amit szeretsz, (bár azt nem fejtetted ki, hogy szereted-e vagy sem) fizetéssel meg vagy elégedve, az csak pénz, azon nem vehetsz boldogságot.

CSAK TE TUDSZ VÁLTOZTATNI AZ ÉLETEDEN!

2013. okt. 20. 12:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Épp a legnagyobb bajom az önbizalom hiány,nem bizok magamban nem merek belevágni egy kapcsolatban mivel nem érzem magamat magabisztosnak probálok változtatni de nem nagyon megy
2013. okt. 20. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el Peter Lauster - Ki ha én nem? című könyvét. Nekem "ő" segített építeni az önbizalmam :)
2013. okt. 21. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!